Obnoviť stránku

Samsung HW-C400

4,0 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
89,90 €

Samsung HW-C400

V rytme dokonalého priestorového ozvučenia so soundbarom Samsung HW-C400

Prémiový zvukový sprievod

Premeňte svoju domácnosť na kinosálu či pôsobisko hudobného festivalu. Soundbar HW-C400 od spoločnosti Samsung je vybavený hneď niekoľkými praktickými položkami a funkciami, ktoré umocnia všetky vaše audiovizuálne zážitky. Tak napríklad vďaka zabudovanému subwooferu si budete môcť vychutnať úžasne hlboké basy a vyladené výšky, zatiaľ čo funkcia Surround Sound Expansion sa postará o to, aby ste obsah počuli z každého kúta miestnosti. Na nočné hranie a sledovanie bez toho, aby ste rušili svoje okolie, je pripravený nočný režim Night Mode, ktorý basy potlačí tak, aby neduneli a neťahali sa po celom dome. Všetko skvele dopĺňa jednoduché ovládanie pomocou ovládača One Remote a na pripojenie mobilných zariadení je možné využiť NFC technológiu. Pridajte minimalistický dizajn a máte skvelého moderného spoločníka na chvíle pohody.

Optimálne počúvanie odkiaľkoľvek

Obklopte sa jedinečnou audio kvalitou soundbaru Samsung HW-C400. Vďaka technológii SSE (Surround Sound Expansion) sa zvuk šíri z reproduktorov rovnomerne do všetkých smerov, čím získa na podmanivosti. Či už budete počúvať hudbu, sledovať obľúbené filmy alebo hrať hry, ozvučenie bude z každého miesta úplne čisté a jasné.

DJ soundbar Samsung HW-C400 ihneď po ruke

Zrkadlite svoj mobilný audio obsah jednoducho vďaka technológii NFC. Stačí ju na vašom inteligentnom zariadení povoliť a potom už len telefón či tablet priblížite k DJ soundbaru Samsung HW-C400. Obe zariadenia sa automaticky prepoja a požadovaný obsah prehrajú v perfektnej čistote, ktorá z vás ihneď urobí hviezdu večierku s priateľmi.

SoundBar 2.0 Samsung pre ničím nerušený spánok aj pohľad

Práve ste uspali svoju ratolesť a radi by ste dokukali obľúbený film bez toho, aby ste ju zobudili? SoundBar 2.0 HW-C400 je vybavený jedinečným nočným režimom, ktorý tlmí basy a decibely tak, aby zvuk príliš nedunel a budil okolie. Zapálené nočné hranie či sledovanie akčných filmov alebo napínavých športových prenosov sa tak zaobíde bez hlasného rušenia zvyšku domácnosti a susedov.

Hudobná scéna so soundbarom Samsung HW-C400 pod palcom

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Charakteristika

Počet pásem Širokopásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S prehrávaním USB flash
Formáty priestorového zvuku Dolby Digital
Ovládanie Diaľkový ovládač

Rozmery soundbaru

Šírka 64,1 cm
Hĺbka 10,7 cm
Výška 6,65 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 2 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Vstupy

Optické digitálne audio 1 ×
Kód:  WR624a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HW-C400/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03