Obnoviť stránku

Samsung HT-FS9209

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HT-FS9209

Užite si profesionálnu kvalitu zvuku priamo na vašom gauči. Samsung HT-FS9209 splní najvyššie nároky na dizajn, ale hlavne sa ako prvý na svete pýši kombináciou elektrónkového zosilňovača a zosilňovače GAN (gálium nitrid) pre bezchybnú reprodukciu celého zvukového spektra. Konvenčné zosilňovača sa tejto hrdej kombinácii nedokážu absolútne vyrovnať, pretože spoločne maximálne eliminujú nežiaduce skreslenie aj pri vyšších hlasitostiach a zachovajú dynamiku zvuku v pôvodnej forme. Čisto podávaný zvuk v riadnej porcii 500 wattov vás vynesie do nových výšin.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálne reprodukcie pre zvuk v plnej surovosti
  • Plná dynamika a čistota zvuku aj pri vyšších hlasitostiach (až 500 W)
  • Zostava 2.1 so subwooferom a unikátnym elektrónkovým zosilňovačom
  • Technológia pre perfektný pôžitok z 3D Blu-ray
  • Zvýšenie rozlíšenia Full HD obrazu na UHD (4K)
  • Vlastný portál pre doplnenie požadovaného obsahu
  • Podpora používaných video aj audio formátov

Ohromujúci zážitok

S plnokrvným zvukom a obrazom pod starostlivosť najnovších technológií objavíte novú úroveň domácej zábavy. 3D Auto Contrast vyčaruje pôsobivú ostrosť a kontrastu, zatiaľ čo 3D technológie Samsung maximalizuje rýchlosť reakcie a plynulosť obrazu, čo oceníte nielen u filmov, ale najmä pri hraní. Zapojte akýkoľvek Blu-ray prehrávač alebo konzolu a obraz prenášaný cez HDMI domáce kino analyzuje a povýši obraz na kvalitu zodpovedajúce UHD.

Rozlúčte sa s nudou

Modernizovaný Smart Hub poskytuje neustále narastajúci paletu obsahu, služieb i aplikácií. Súčasťou je požičovňa - či už hľadáte hollywoodske trháky alebo najnovšie diely seriálu, vždy si prídete na svoje. Nemusíte však nič viac než pripojiť svojich miláčikov a oddávať sa svojej vášni plnými dúškami. Vychutnajte si filmy, hudbu a fotografie priamo na vašej veľkej TV obrazovke. Môžete pripojiť bezdrôtovo počítač, smartphone alebo digitálny fotoaparát a okamžite všetko uvidíte priamo na obrazovke. Systém si poradí s najrôznejšími druhmi obsahu vrátane videa z digitálnych videokamier (AVCHD).

Kód:  WH865c95
Produktové číslo:  HT-FS9209/ZG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14