Obnoviť stránku

Samsung Gear S2 (SM-R720) čierne

4,8 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Gear S2 (SM-R720) čierne

Moderná doba patrí šikovným hodinkám a spoločnosť Samsung vyťahuje z rukáva svoje srdcové eso v podobe Gear S2. Vyznávači športového života i elegantného štýlu dostanú na svoje zápästie skutočný klenot, s ktorým spoznajú úplne nové sféry používania tohto typu zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Neuveriteľné spríjemnenie mobilného života
  • Vstavaný senzor tepovej frekvencie
  • Ľahký prístup k mnohým aplikáciám
  • Mimoriadne prevedenie v odolnom štandardu IP68
  • Použitý operačný systém Tizen

Je jedinečný

Kruhovému ciferníku hodiniek dominuje AMOLED displej s uhlopriečkou 1,2 palca. Jeho rozlíšenie dosahuje hodnoty 360 × 360 bodov. Všetok zobrazený výstup je príjemne jemný a skvele čitateľný za každých podmienok.
O plynulý výkon sa stará operačný systém Tizen, optimalizovaný 1GHz dvojjadrový procesor, ktorý je doplnený o 512 MB operačnej pamäte. Pre samotné aplikácie majú hodinky nachystaný priestor s kapacitou 4 GB. Aby sa hodinky nabili, stačí ich položiť na bezdrôtovú dokovaciu stanicu, ktorá je súčasťou balenia. Štandardná výdrž batérie je až tri dni.

Dokonalé ovládanie

Samsung Gear S2 sa ovládajú pomocou otočnej lunety a tlačidiel Home a Back. Užívatelia tak majú ľahký prístup k oznámeniam aj aplikáciám a sú neustále v spojení so svojim kalendárom, kontaktmi, e-mailom a správami. Dokonca môžu priamo cez hodinky odosielať aj krátke textové správy.
Nové fitness funkcie hodiniek Samsung Gear S2 pomáhajú užívateľom s udržaním dobrej fyzickej kondície. Vďaka 24hodinovému záznamu denných činností a motivačným upomienkam majú majitelia hodiniek neustály prehľad o svojich aktivitách. Ďalšou užitočnou funkciou je NFC technológia, ktorá umožňuje prostredníctvom hodiniek platenie v obchode. Využívať ich je možné tiež ako inteligentné kľúče od auta či domu alebo ako diaľkové ovládače Smart domácností.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť 47 g

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie 70,59 h (2,94 d)
Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  SAAW0011b
Produktové číslo:  SM-R7200ZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03