Obnoviť stránku

Samsung Gear S2 Classic (SM-R723) čierne

4,6 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Gear S2 Classic (SM-R723) čierne

Tradiční design

Dizajnovo tradičné

Privítajte luxusné inteligentné hodinky Samsung Gear S2 Classic zo stajne tohto rešpektovaného výrobcu. Ich ležérny a elegantný dizajn bol ladený do úplnej dokonalosti, aby ste mali pocit, že sa vám na ruke skvie naozaj to najlepšie.

Telo je vyrobené z ušľachtilej ocele, ktorá perfektne padne na vaše zápästie a navyše ju môžete ľahko prispôsobiť - či už ide o výmenu remienka, alebo zmenu celého vzhľadu tohto moderného zariadenia - napríklad tými z dielne uznávaného návrhára Alessandra Mendiniho.


Osobný lekár aj kondičný tréner na vašom zápästí

S vylepšenou aplikáciou S Health budete vždy vedieť, ako na tom ste. Okrem možnosti sledovania denných aktivít, merania srdcového tepu, môžete pohodlne zistiť, ako si na tom stojíte s kofeinovým príjmom.

Vďaka motivačným správam, povzbudzujúcim vás k pohybu a zaujímavým aplikáciám vrátane krokomeru, budete stále zdraví a v dokonalej forme.

Osobní lékař

Ovládejte pohybem

Pohybom ovládať aj žiť

Samsung Gear S2 Classic je zariadenie, určené predovšetkým pre tých, ktorí sa okrem moderných technológií zaujímajú aj o zdravý životný štýl. Preto je celé ovládanie vyriešené ľahkým naklonením zariadenia, vďaka čomu si na luxusnom kruhovom dotykovom Super AMOLED displeji prečítate aj dlhé e-maily, priblížite si mapu na navigáciu, či preskočíte na ďalšiu hudobnú skladbu.

Samozrejmosťou je aj prítomnosť hardvérových tlačidiel pre funkcie Domov a Späť, takže ovládanie všetkých vašich aplikácií bude na tomto inteligentnom zariadení úplnou hračkou.


Široké portfólio rozličných aplikácií

S Gear S2 Classic sa rozhodne nemusíte báť, že by do moderného operačného systému Tizen s pomocou rozhrania Wi-Fi, NFC aj bluetooth nebolo čo inštalovať. Na prehľad vašich bežeckých úspechov poslúžia aplikácie Nike+ Running, správy a zaujímavé posty na Twitteri zobrazíte s pomocou Twitter Trends.

So systémom Samsung Pay navyše stačí len mávnuť rukou pred NFC čítačkou a je zaplatené.

Portfolio aplikací

Parametre a špecifikácia

Displej

Sklíčko Minerálne

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, WiFi

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning
Smart funkcie Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Kalendár, Stopky

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  SAAW0011c
Produktové číslo:  SM-R7320ZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08