Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Gear IconX Black

4,2 18 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Samsung Gear IconX Black

Osloboďte svoju hudbu

Doprajte si skutočnú slobodu pri počúvaní obľúbených piesní. So slúchadlami Gear IconX nepotrebuje na jedinečný hudobný zážitok ani káble, ani spárovaný smartfón. Samé totiž dokážu prehrávať nahratú hudbu a podporujú tvorbu zoznamov skladieb na rôzne príležitosti. O možnosť spojenia s telefónom však neprídete, Gear IconX totiž stále môžete využívať ako bezdrôtové slúchadla pripojené k telefónu cez Bluetooth. 

* Do interného úložiska s využiteľnou kapacitou 3,4 GB môžete uložiť až 1 000 skladieb.

** Slúchadlá sú kompatibilné so zariadeniami s operačným systémom Android 4.4 a vyšším a aspoň 1,5 GB RAM. Užívatelia telefónov Galaxy môžu do slúchadiel Gear IconX nahrať hudbu zo svojich zariadení alebo z PC pomocou USB káblu. Užívatelia iných telefónov môžu hudbu nahrať z PC pomocou USB káblu.




Stačí jediný dotyk

Ovládajte všetky funkcie svojich inteligentných slúchadiel jediným prstom a bez nutnosti ovládať prehrávanie na obrazovke smartfónu. Kombináciou rôznych dotykov prakticky a pohodlne nastavíte všetko, čo potrebujete.




Váš osobný tréner

Vydajte sa za športom s jedinečným spoločníkom v podobe slúchadiel Gear IconX s integrovanými funkciami pre beh a chôdzu. Stanú sa vašim trénerom, ktorý vás bude informovať o priebehu vašej aktivity. Automaticky začnú zaznamenávať váš výkon a vytvoria detailné štatistiky o vzdialenosti, čase a spálených kalóriách. Ľahká synchronizácia s aplikáciou S Health na vašom telefóne je samozrejmosťou.

* Režim automatického sledovania chôdze či behu je možné využiť po 10 minútach aktivity.




Hodia sa ku všetkému

Buďte pri športových aktivitách doprevádzaných vašimi obľúbenými skladbami v absolútnom komforte. Slúchadlá Gear IconX s ich bezdrôtovým dizajnom boli navrhnuté tak, aby vám pri cvičení neprekážali. Rovnako však fungujú aj ako štýlový doplnok ku akejkoľvek, nielen športovej aktivite.




Batéria, ktorá vydrží dlhé hodiny

Výkonná batéria slúchadiel Gear IconX vás nikdy nenechá v štichu. Naopak, vydrží prehrávať hudbu až 7 hodín. Jej nabíjanie takisto prebieha veľmi elegantne a komfortne - stačí slúchadla vložiť späť do ich púzdra. Navyše, vďaka dômyselnej technológii Quick Charging, môžete slúchadla nabiť už za neuveriteľných 10 minút tak, aby vám vydržali až hodinu.

*Životnosť batérie a doba jej nabíjania sa môžu líšiť v závislosti od jej používania. 




Vlastné nastavenie počúvania hudby

Doprajte si pri športovaní hudobný sprievod, ktorý budete mať úplne pod kontrolou. Slúchadlá Gear IconX vám poskytujú vysokú kvalitu audia a množstvo funkcií na zlepšenie poslucháčskeho zážitku. Okrem toho, že výborne reprodukujú basové frekvencie, tiež disponujú skvelým ovládaním hlasitosti.


Parametre a špecifikácia

Pamäť

Veľkosť úložiska 4 GB

Batéria

Kapacita batérie 82 mAh
Doba hrania – hudba 7 h

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 8 g

Obsah balenia

Obsah balenia Slúchadlá

Farba

Farba Čierna
Kód:  SAAA0307g
Produktové číslo:  SM-R140NZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02