Obnoviť stránku

Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black

4,6 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Gear 2 Neo Charcoal Black

Druhá generácia inteligentných hodiniek so Super AMOLED displejom od spoločnosti Samsung je ešte originálnejšia a unikátnejšia ako ich predchadzajúca generácia. Vodo a prachu odolná konštrukcia preverená štandardom IP 67 vás udrží stále v spojení s priateľmi a podčiarkne aj váš osobný štýl vďaka vymeniteľným pásikom v elegantných farebných variáciách. Novo namiesto Androidu poháňa hodinky optimalizovaný operačný systém Tizen, ktorý je spoločne s pedometrom a komplexnou súpravou fitness nástrojov S Health ideálnym osobným trénerom pri športovaní.

Vymeniteľné náramky


Nádherný a jemný Super AMOLED displej spoločne s vymeniteľnými náramkami v štyroch elegantných farbách vyzdvihne a bude reprezentovať vašu náladu a jedinečnosť.

Prispôsobivý štýl


Samsung Galaxy Gear 2 vám ponúka možnosť nastaviť si farbu pozadia, obrázky na pozadí alebo dizajn hodín presne podľa vás a vášho štýlu.

Stále v spojení


Majte stále prehľad o udalostiach vo vašom telefóne. Náramok Samsung vás upozorní na prichádzajúce emaily, hovory či informácie z aplikácií tretej strany, a vy tak zostanete so svetom neustále spojení.

Všestranný spoločník


Hodinky Samsung Gear 2 vám umožnia vykonávať a prijímať hovory a vďaka svojmu priestrannému Super AMOLED displeju tiež čítať správy a veľa ďalšieho. Komunikácia pomocou hodiniek tak nikdy nebola prepracovanejšia a efektívnejšia.

Osobný tréner


Vďaka zabudovanému krokomeru a aplikácii s Health získate osobného trénera, ktorý vám podľa nameraných hodnôt bude radiť s tréningom a pomôže vám dosiahnuť všetky vaše športové ciele.

Hudba na cestách


Priamo v hodinkách je zabudovaný vlastný prehrávač hudby, ktorý je možné pomocou bezdrôtového rozhrania Bluetooth pripojiť k headsetom a užívať si tak kvalitnú muziku na cestách tým najpohodlnejším spôsobom.

Odolná konštrukcia


Náramok Samsung Gear Fit je pripravený vás nasledovať kamkoľvek si ho vezmete. So svojou odolnosťou proti prachu a vode (IP67) sa vysporiada s takmer akýmkoľvek prostredím a počasím.

WatchON Remote


Ovládajte vaše televízory, set-top boxy či multimediálne prehrávače pomocou hodiniek Gear 2 a ich zabudovanému infračervenému portu.

Široká kompatibilita


Buďte neustále pripojení k vašim Samsung Galaxy tabletom a inteligentným telefónom. Komunikácia prebieha pomocou bezdrôtového rozhrania Bluetooth a samotné prepojenie je ľahké a rýchle. Zoznam kompatibilných zariadení nájdete v doplnkových informáciách pod textom.


Doplňujúce informácie:
Zoznam podporovaných zariadení:
Samsung Galaxy S5 / Galaxy Grand 2 / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 2 / Galaxy S4 /
Galaxy S3 / Galaxy S4 Zoom / Galaxy S4 Active / Galaxy S4 mini / Galaxy Mega 6.3 / Galaxy Mega 5.8 /
Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) / Galaxy NotePRO (12.2) / Galaxy TabPRO (12.2/10.1/8.4)

Parametre a špecifikácia

Kód:  RS150gi
Produktové číslo:  SM-R3810ZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03