Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Z Fold4 Ochranný kryt so stojančekom a perom S Pen sivozelený

3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Z Fold4 Ochranný kryt so stojančekom a perom S Pen sivozelený

Originálny ochranný kryt so stojanom a perom na smartfón Samsung Galaxy Z Fold4 v sivo-zelenom vyhotovení



Obal na mobil aj digitálny zápisník na cesty v jednom

Pracovné stretnutie, návrh projektu či poznámky z prednášky zapíšete na svoj exkluzívny telefón Galaxy Z Fold4 ešte rýchlejšie s dotykovým perom S Pen. Ochranný obal na mobil so stojanom totiž ponúka široký displej na písanie a tvorbu s neuveriteľne pohodlným držaním po celú dobu. Okrem toho môžete dotykový stylus po použití vložiť do určeného miesta na zadnej časti puzdra.



Puzdro na telefón Galaxy Z Flip4 ponúkne pero na dosah ruky

Pobozkala vás múza? Neváhajte ani sekundu, vezmite do ruky dotykové pero S Pen a začnite tvoriť. Puzdro na telefón bolo navrhnuté tak, aby ste stylus mali vždy k dispozícii na všetky svoje kreatívne nápady. Samotný držiak môžete navyše pri jeho vyňatí upraviť tak, aby ste si z neho vytvorili praktický stojan.



Spoľahlivý a pevný stojan

Vytvorte si optimálny pracovný priestor so stabilným oporným bodom v 55° pozorovacom uhle, vďaka čomu získate pokročilý stojan so širokou obrazovkou smartphone Galaxy Z Fold4 a ešte lepším rozhľadom.



Ekologicky priaznivý ochranca

Šetrite životné prostredie s krytmi na smart telefón Galaxy Z Fold4. Každé puzdro na mobil je vyrobené z recyklovaných alebo bio materiálov, ktoré získali certifikáciu UL. Príroda by mala byť vždy na prvom mieste, preto je pri spracovávaní spotrebiteľského odpadu, z ktorého následne vznikajú nové zmysluplné výrobky, myslené predovšetkým na udržateľnosť a čo najmenšiu ekologickú záťaž pre našu planétu.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Z Fold4 5G

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Integrovaný stojan, Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Zelená

Modelový rad

Kód:  SP051mc327
Produktové číslo:  EF-OF93PCJEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14