Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny

4,5 31 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 699 €

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny

Mobil Samsung Galaxy Z Fold4 5G patrí medzi inteligentné ohybné telefóny. Poskytne vám možnosť využívať internet, vyhotovovať fotografie a natáčať videá fotoaparátom s trojitým objektívom, ale tiež používať praktické aplikácie alebo si zahrať hry. Mobil je osadený 7,6" displejom, čo je ideálne pre tých, ktorí majú radi veľké telefóny. Vnútri je prichystaný priestor, do ktorého sa zmestí single SIM + eSIM. O hladký chod systému dbá 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Operačná pamäť ponúka kapacitu 12 GB. Na súbory, fotky aj videá je k dispozícii 512GB interná pamäť. Táto pamäť je ideálna na uloženie mnohých kvalitných fotografií a dlhších videí. Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 4400 mAh. Na mobile je dostupná funkcia bezdrôtového nabíjania, takže ho stačí iba položiť na bezdrôtovú nabíjačku. Za zmienku rozhodne stojí jeho konektorová výbava USB-C. Ponúkaný mobilný telefón zvládne náročné situácie bežného života vďaka svojej vodoodolnosti. Jeho ochrana vyhovuje stupňu krytia IPX8. Mobil Samsung bol verejnosti predstavený v roku 2022.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny ...
Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny ...

Kľúčové vlastnosti mobilu Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny

  • Inteligentný mobil Samsung disponuje 7,6" obrazovkou
  • Všetky operácie a funkcie ovláda 8-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte je 12 GB
  • Dostatočné množstvo energie ponúka batéria s kapacitou 4400 mAh
  • Na telefóne je dostupné bezdrôtové nabíjanie
  • Získa si vás konektorová výbava USB-C
  • Znesie aj nehody spojené s vodou vďaka svojej vodoodolnosti so stupňom krytia IPX8
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 50 Mpx
  • Mobilný telefón je vybavený 7,6" AMOLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén si budú pochvaľovať 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • K ďalším atribútom displeja patrí Gorilla Glass a HDR 10+
  • Svietivosť displeja je až 1200 Nits
  • Základné funkcie spravuje operačný systém Android 12 vrátane nadstavby Samsung One UI
  • Na všetky súbory a ostatné dáta je nachystaná vnútorná pamäť s veľkosťou 512 GB
  • V mobile je pripravený slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Potrebné množstvo energie poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 4400 mAh
  • S funkciou stylusu
  • Grafický akcelerátor: Adreno 730

Na displej mobilu Samsung sa pozerá s potešením

Každý moment s mobilom Samsung bude strávený s potešením, pretože svojím 7,6" AMOLED displejom a QHD 2176 × 1812 rozlíšením prináša obsah v dokonalej kvalite. Obrovskú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Už z výroby je mobil vybavený ochranným sklom Gorilla Glass, ktoré zamedzí tvorbe škrabancov a mechanickému poškodeniu. Zabudovaný formát HDR 10+ patrí medzi najvyspelejšie formáty, v ktorých budú všetky scény úžasne prekreslené. Na dobrú čitateľnosť displeja je potrebné zvýšiť úroveň jasu. Mobilný telefón Samsung vám poskytne svietivosť displeja až 1200 Nits, ktorá zaručí jasný obraz aj na priamom slnku.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny ...
Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny ...

Zachytávajte krásne momenty na cestách

Do výbavy na fotenie v mobile patrí trojitý fotoaparát. Telefón Samsung je opatrený 50Mpx zadným fotoaparátom, 10Mpx teleobjektívom, 12Mpx širokouhlým objektívom. Teleobjektív rozšíri vaše možnosti zachytiť detaily vzdialených objektov. To sa osvedčí pri fotografovaní zvierat, športových udalostí a architektúry. Umožňuje priblížiť objekt až 3×. Širokouhlý fotoaparát má krátku ohniskovú vzdialenosť na zachytenie širokého záberu. Slúži na zachytenie architektúry a iných situácií, kde je dôležité zahrnúť do záberu čo najväčší vizuálny priestor. S mobilom Samsung môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 7680 × 4320 (8K Ultra HD). Na zachytenie ostrých snímok je nevyhnutná optická stabilizácia snímača. Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok je užitočná prisvetľovacia dióda.

Batéria mobilu vás nesklame

Mobilu Samsung zabezpečuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 4400 mAh, ktorá bez problémov vydrží pracovať jeden až dva dni. Môže sa pochváliť rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 25 W a ďalej rýchlym bezdrôtovým nabíjaním s výkonom 11 W. Telefón Samsung má dostatočný výkon batérie na to, aby mohol byť využívaný ako zdroj energie na bezdrôtové nabíjanie ďalších zariadení, ako sú iné inteligentné telefóny, slúchadlá alebo inteligentné hodinky. Takto sa stane nabíjacou základňou pre ďalšie zariadenia, ktoré podporujú bezdrôtové nabíjanie. Reverzné nabíjanie prebieha pri maximálnom výkone 4,5 W. Na napájanie je pripravený nabíjací konektor USB-C.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny ...
Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny ...

Mobil Samsung vám zaistí spoľahlivý výkon

Primárne funkcie a operácie mobilu Samsung zaisťuje operačný systém Android vo verzii Android 12 s nadstavbou Samsung One UI. Android je povestný svojou otvorenosťou a širokým výberom dostupných programov a aplikácií. K celkovému dojmu prispievajú nadstavbové mobilné služby Google Mobile Services, ktoré zaisťujú ďalšie doplnkové služby, ako je prístup k vyhľadávaniu, hudbe, mapám, fotografiám a ďalším. Operačná pamäť telefónu poteší kapacitou 12 GB, ktorá je vhodná na 3D hry a virtuálnu realitu. Na všetky vaše fotky, videá a ďalšie súbory je pripravená vnútorná pamäť s veľkosťou 512 GB, ktorá je porovnateľná s notebookmi, takže je ideálna na ukladanie aj veľmi objemných dát a aplikácií.

Telefón Samsung umožňuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. Technológia NFC (Near Field Communication) umožňuje bezdotykovú výmenu dát medzi zariadeniami na krátku vzdialenosť, typicky do 10 cm. Umožní vám to uskutočňovať pohodlné a bezpečné bezkontaktné platby v obchodoch pomocou vášho mobilu. S funkciou WiFi na svojom telefóne môžete pohodlne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Vďaka technológii Bluetooth môžete ľahko prepojiť svoj telefón s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti drôtového prepojenia. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na stanovenie polohy zariadenia. Vďaka tejto technológii môže mobilný telefón získať presnú geografickú polohu, čo je vhodné pre navigáciu a ďalšie aplikácie.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny ...
Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny ...

Komunikujte a zostaňte v kontakte za každých okolností

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM karta. Prehliadanie obsahu na internete, posielanie a prijímanie e-mailov a veľa ďalšieho vám ponúknu rýchle 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými môžete rýchlo a bez komplikácií sťahovať veľké súbory, streamovať či uskutočňovať videohovory.

Na mobile oceníte šikovné funkcie

Užívajte si život na plné obrátky s mobilom Samsung. Stačí sa pozrieť na telefón a vďaka biometrickému rozpoznávaniu tváre sa odomkne. Rozšírenejší obsah, než sú len strohé textové správy, môžete ostatným posielať aj prijímať prostredníctvom MMS. Smartfón disponuje podporou funkcie OTG, ktorá znamená, že k nemu môžete pripojiť ďalšie periférie, ako napríklad myš a klávesnicu. Mobil môžete premeniť na stolný počítač pomocou funkcie Samsung Desktop Experience. Pripojte k nemu externý monitor, klávesnicu a myš a získate podobné používateľské prostredie ako na klasickom počítači. Barometer vám zmeria atmosférický tlak a môžete ho tiež využiť na stanovenie nadmorskej výšky alebo pre iné meteorologické aplikácie. Vďaka senzoru priblíženia dokáže telefón identifikovať, keď je blízko pri tvári počas hovoru. Automaticky potom vypne displej, aby sa zabránilo náhodným dotykom.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB čierny ...

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia (proximity) a barometer

Príslušenstvo v balení:

nabíjací kábel

Rozmery telefónu:

155,1 × 130,1 × 6,3 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

263 g

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 7,6"
Rozlíšenie displeja 2176 × 1812
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Single SIM + eSIM
Slot na pamäťovú kartu Nie
Rozlíšenie zadnej kamery 50 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 4 Mpx
Rok predstavenia 2022

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, Rýchle bezdrôtové nabíjanie, Odomykanie tvárou, Podpora MMS, OTG, Desktop režim (Samsung Dex), Stylus

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Konštrukcia a farba

Typ Ohybné
Odolnosť Vodoodolný
Stupeň krytia IPX8
Verzia Gorilla Glass Victus+
Výška 155,1 mm
Šírka 130,1 mm
Hĺbka 6,3 mm
Hmotnosť 263 g
Farba Čierna

Displej

Uhlopriečka displeja 7,6 " (19,3 cm)
Typ displeja AMOLED
Vlastnosti displeja Gorilla Glass, HDR 10+
Obnovovacia frekvencia displeja 120 Hz
Jemnosť displeja 374 PPI
Svietivosť displeja 1 200 Nits
Tvar výrezu v displeji Kruh

Fotoaparát

Typ fotoaparátu Širokouhlý, Teleobjektív
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 2 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 50 Mpx
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom 10 Mpx
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom f/2,4
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu 12 Mpx
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu f/2,2
Rozlíšenie predného fotoaparátu 4 Mpx
Svetelnosť predného fotoaparátu f/1,8
Rozlíšenie druhého predného fotoaparátu 10 Mpx
Svetelnosť druhého predného fotoaparátu f/2,2
Maximálna svetelnosť f/1,8
Stabilizácia obrazu Optická
Optický zoom
Maximálne rozlíšenie videa 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps
Funkcie fotoaparátu Optický zoom, Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 4 400 mAh
Max. výkon drôtového nabíjania 25 W
Max. výkon bezdrôtového nabíjania 11 W
Max. výkon reverzného nabíjania 4,5 W
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 12 GB
Vnútorná pamäť 512 GB
Typ pamäťovej karty Nepodporuje
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 3,19 GHz (3 190 MHz)
Označenie procesora Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
Grafický akcelerátor Adreno 730

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Dátové služby 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Verzia Bluetooth 5.2

Konektory a senzory

Konektory USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer

Software

Verzia operačného systému Android 12
Nadstavba Samsung One UI

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Z Fold4 5G

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM) Samsung Knox

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii
Kód:  HUSAMO0241c3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM-F936BZKCEUE_HU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09