Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová

4,5 30 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Kód bude uplatnený automaticky.
1 623,55 €
Garancia najlepšej ceny
1 709 €

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová

Mobil Samsung Galaxy Z Fold4 5G spadá medzi inteligentné ohybné telefóny. Umožní vám využívať internet, vyhotovovať fotografie a videozáznamy trojitým fotoaparátom, ale tiež pracovať s aplikáciami alebo hrať hry. Mobil je osadený 7,6" displejom, čo ocenia priaznivci veľkých telefónov. Vnútri vás čaká priestor, do ktorého sa zmestí single SIM + eSIM. O plynulé fungovanie systému sa stará 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Veľkosť operačnej pamäte predstavuje 12 GB. Na súbory, fotky aj videá je pripravená 512GB interná pamäť. Táto pamäť je ideálna na uloženie mnohých kvalitných fotografií a dlhších videí. Dostatočné množstvo energie zaisťuje batéria s kapacitou 4400 mAh. Mobil disponuje aj bezdrôtovým nabíjaním, takže ho stačí iba položiť na bezdrôtovú nabíjačku. Nepochybne vás zaujme svojou konektorovou výbavou USB-C. Ponúkaný mobilný telefón zvládne náročné situácie bežného života vďaka svojej vodoodolnosti. Je chránený na úrovni stupňa krytia IPX8. Mobil Samsung je novinkou roka 2022.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová ...
Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová ...

Kľúčové prednosti mobilu Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová

  • Inteligentný mobil Samsung je osadený 7,6" displejom
  • O hladký chod systému dbá 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť disponuje kapacitou 12 GB
  • O dostatočný prísun energie sa postará batéria s kapacitou 4400 mAh
  • Telefón sa môže pochváliť aj bezdrôtovým nabíjaním
  • Určite oceníte jeho konektorovú výbavu USB-C
  • Znesie aj nehody spojené s vodou vďaka svojej vodoodolnosti so stupňom krytia IPX8
  • Rozlíšenie hlavného fotoaparátu na zadnej strane je 50 Mpx
  • Mobilný telefón je opatrený 7,6" AMOLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén ocenia 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Medzi ďalšie vlastnosti displeja sa radí Gorilla Glass a HDR 10+
  • Svietivosť displeja predstavuje až 1200 Nits
  • Základné operácie sú spravované operačným systémom Android 12 vrátane nadstavby Samsung One UI
  • Súbory, fotky aj videá vám uloží vnútorná pamäť s veľkosťou 512 GB
  • V mobile je slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby
  • Potrebnú energiu poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 4400 mAh
  • S funkciou stylusu
  • Grafický akcelerátor: Adreno 730

Na displej mobilu Samsung sa dobre pozerá

Každý okamih strávený s mobilom Samsung prinesie radostné chvíle, pretože svojím 7,6" AMOLED displejom a QHD 2176 × 1812 rozlíšením poskytuje obsah vo vynikajúcej kvalite. Veľkú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Mobil je vybavený pokročilým bezpečnostným sklom Gorilla Glass, ktoré ochraňuje pred tvorbou škrabancov a fyzickým poškodením. Integrovaný formát HDR 10+ sa radí k najpokročilejším formátom, ktoré vám úchvatne zobrazia všetky typy scén. Na lepšiu čitateľnosť treba zvýšiť jas displeja. Mobilný telefón Samsung prináša svietivosť displeje až 1200 Nits, ktorá zaisťuje dobrý kontrast aj na priamom slnku.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová ...
Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová ...

Fotografovanie na každom kroku je na dosah ruky

K výbave na fotenie v mobile náleží fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón Samsung sa vyznačuje 50Mpx zadným fotoaparátom, 10Mpx teleobjektívom, 12Mpx širokouhlým objektívom. Teleobjektív rozšíri vaše možnosti zachytiť detaily vzdialených objektov. To je užitočné predovšetkým pri fotografovaní zvierat, športových udalostí a architektúry. Dovoľuje priblížiť objekt až 3×. Širokouhlý fotoaparát s krátkou ohniskovou vzdialenosťou umožňuje zachytiť široký pohľad. Je využívaný na zaznamenanie architektonických prvkov a iných situácií, kde je kľúčové zachytiť čo najväčšiu časť scény. S mobilom Samsung zaznamenáte videá v maximálnom rozlíšení 7680 × 4320 (8K Ultra HD). Optická stabilizácia snímača pomáha zaistiť ostré snímky s jasnými kontúrami. Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok prináša značné výhody prisvetľovacia dióda.

Na batériu mobilu sa môžete spoľahnúť

Mobilu Samsung dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 4400 mAh, ktorá bez problémov zvládne celodennú až dvojdňovú záťaž. Pýši sa rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 25 W a taktiež rýchlym bezdrôtovým nabíjaním s výkonom 11 W. Telefón Samsung má dostatočnú kapacitu batérie na to, aby mohol slúžiť ako zdroj energie na bezdrôtové nabíjanie iných zariadení, ako sú ďalšie inteligentné telefóny, slúchadlá alebo inteligentné hodinky. Môže teda byť využitý ako nabíjacia základňa pre iné zariadenia, ktoré podporujú bezdrôtové nabíjanie. Maximálny výkon reverzného nabíjania predstavuje 4,5 W. Na napájanie je určený nabíjací port USB-C.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová ...
Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová ...

Mobil Samsung vám zaistí spoľahlivý výkon

Základné funkcie a operácie mobilu Samsung ovláda operačný systém Android vo verzii Android 12 s nadstavbou Samsung One UI. Android sa vyznačuje svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Čerešničkou na torte sú pridané mobilné služby Google Mobile Services, ktoré vám ponúknu ďalšie doplnkové služby, ako je prístup k vyhľadávaniu, hudbe, mapám, fotografiám a ďalším. Operačná pamäť telefónu zaujme svojou veľkosťou 12 GB, ktorá je vhodná na 3D hry a virtuálnu realitu. Na všetky vaše fotky, videá a ďalšie súbory je pripravená vnútorná pamäť s veľkosťou 512 GB, ktorá môže konkurovať notebookom, takže umožní plynulý chod aj s veľkými dátovými súbormi a náročnými 4K videami.

Telefón Samsung umožňuje variabilné formy komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. S NFC (Near Field Communication) môžete realizovať bezkontaktné spojenie medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 centimetrov. Umožní vám to uskutočňovať bezkontaktné platby mobilom v obchodoch, čo je pohodlnejšie než používanie karty. Vďaka WiFi na svojom telefóne môžete ľahko využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez nutnosti používať mobilné dáta. S využitím technológie Bluetooth možno bezdrôtovo prepojiť telefón s rôznymi zariadeniami, to vám zjednoduší komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti káblového prepojenia. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na identifikáciu polohy zariadenia. Vďaka tejto technológii môže mobilný telefón získať presnú geografickú polohu, čo je vhodné pre navigáciu a ďalšie aplikácie.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová ...
Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová ...

Komunikujte a užívajte si zábavu bez obmedzení

Do telefónu môže byť umiestnená hlavná nano SIM karta. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám sprístupnia rýchle 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, streamovanie obsahu a uskutočňovanie videohovorov úplne bezproblémové a rýchle. Mobil sa môže pochváliť možnosťou volania cez internet, čo zahŕňa komunikáciu, kedy sú hovory uskutočňované pomocou internetového pripojenia namiesto tradičných telefónnych sietí. Na tento účel využíva technológiu VoLTE.

Šikovné funkcie mobilu prídu vždy vhod

Užite si každý deň naplno s mobilom Samsung. Telefón sa odomkne, len čo sa naň pozriete, a to vďaka biometrickému rozpoznávaniu tváre. MMS poskytuje možnosť zdieľať s ostatnými obsah, ktorý je bohatší než len textové správy. Smartfón disponuje podporou funkcie OTG, ktorá znamená, že ho možno využívať pripojenie ďalších periférií, napríklad myši, klávesnice alebo USB diskov. Funkcia Samsung Desktop Experience vám umožní premeniť mobil na stolný počítač. Prepojte ho s externým monitorom, klávesnicou alebo myšou a vytvorte si podobné používateľské rozhranie, ako má klasický počítač. Barometer zaznamenáva atmosférický tlak a možno ho využiť na určenie nadmorskej výšky či pre meteorologické aplikácie. Senzor priblíženia na telefóne deteguje blízkosť pri tvári počas hovoru, preto automaticky vypne displej, aby sa predišlo nechceným dotykom.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB béžová ...

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia (proximity) a barometer

Príslušenstvo v balení:

nabíjací kábel

Rozmery telefónu:

155,1 × 130,1 × 6,3 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

263 g

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 7,6"
Rozlíšenie displeja 2176 × 1812
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Single SIM + eSIM
Slot na pamäťovú kartu Nie
Rozlíšenie zadnej kamery 50 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 4 Mpx
Rok predstavenia 2022

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, Rýchle bezdrôtové nabíjanie, Odomykanie tvárou, Podpora MMS, OTG, Desktop režim (Samsung Dex), Stylus

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Konštrukcia a farba

Typ Ohybné
Odolnosť Vodoodolný
Stupeň krytia IPX8
Verzia Gorilla Glass Victus+
Výška 155,1 mm
Šírka 130,1 mm
Hĺbka 6,3 mm
Hmotnosť 263 g
Farba Béžová

Displej

Uhlopriečka displeja 7,6 " (19,3 cm)
Typ displeja AMOLED
Vlastnosti displeja Gorilla Glass, HDR 10+
Obnovovacia frekvencia displeja 120 Hz
Jemnosť displeja 374 PPI
Svietivosť displeja 1 200 Nits
Tvar výrezu v displeji Kruh

Fotoaparát

Typ fotoaparátu Širokouhlý, Teleobjektív
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 2 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 50 Mpx
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom 10 Mpx
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom f/2,4
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu 12 Mpx
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu f/2,2
Rozlíšenie predného fotoaparátu 4 Mpx
Svetelnosť predného fotoaparátu f/1,8
Rozlíšenie druhého predného fotoaparátu 10 Mpx
Svetelnosť druhého predného fotoaparátu f/2,2
Maximálna svetelnosť f/1,8
Stabilizácia obrazu Optická
Optický zoom
Maximálne rozlíšenie videa 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps
Funkcie fotoaparátu Optický zoom, Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 4 400 mAh
Max. výkon drôtového nabíjania 25 W
Max. výkon bezdrôtového nabíjania 11 W
Max. výkon reverzného nabíjania 4,5 W
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 12 GB
Vnútorná pamäť 512 GB
Typ pamäťovej karty Nepodporuje
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 3,19 GHz (3 190 MHz)
Označenie procesora Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
Grafický akcelerátor Adreno 730

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Dátové služby 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Verzia Bluetooth 5.2
Volanie cez internet VoLTE

Konektory a senzory

Konektory USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer

Software

Verzia operačného systému Android 12
Nadstavba Samsung One UI

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Z Fold4 5G

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM) Samsung Knox

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii
Kód:  HUSAMO0241c2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM-F936BZECEUE_HU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16