Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Z Flip4 Priehľadný kryt s držiakom na prst

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Z Flip4 Priehľadný kryt s držiakom na prst

Originálny priehľadný kryt na smartfón Samsung Galaxy Z Flip4 s držiakom na prst



Osud telefónu pevne vo vašej ruke

Už sa nemusíte báť, že by vám telefón nešťastne vykĺzol z dlane. Svoj smartphone Galaxy Z Flip4 teraz udržíte v bezpečí vďaka krytu s praktickým krúžkom na prst. Ten sa okrem iného postará aj o pohodlný úchop ako počas používania, tak aj pri bežnom nosení v ruke.



Originálny priehľadný obal na mobil Samsung oslní vaše okolie

Chráňte svoj telefón a odhaľte svetu jedinečný dizajn vami vybraného Galaxy Z Flip4 zároveň. Priehľadný obal na mobil so šikovným krúžkom na prst síce pritiahne pozornosť okolia, žiaru pomyselných reflektorov však nasmeruje priamo na zariadenie samotné. Navyše ani nepridáva na objeme, vďaka čomu sa stále jednoducho zmestí do vášho vrecka.



Puzdro na telefón presne podľa vášho gusta

Radi by ste si priehľadné puzdro na telefón predsa len niečím vyzdobili? Žiadny problém! Prispôsobte si vzhľad vášho zariadenia nálepkami s roztomilými zvieratkami, rodinnými fotografiami, či logami obľúbených kapiel alebo seriálov. Kreativite sa medze nekladú!



Ekologicky priaznivý ochranca

Šetrite životné prostredie s krytmi na sklápací telefón Galaxy Z Flip4. Každé puzdro na mobil je vyrobené z recyklovaných alebo bio materiálov, ktoré získali certifikáciu UL. Príroda by mala byť vždy na prvom mieste, preto je pri spracovávaní spotrebiteľského odpadu, z ktorého následne vznikajú nové zmysluplné výrobky, myslené predovšetkým na udržateľnosť a čo najmenšiu ekologickú záťaž pre našu planétu.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Z Flip4 5G

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Priehľadná
Motív Ostatné

Modelový rad

Kód:  SP051mc340
Produktové číslo:  EF-OF721CTEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11