Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Z Flip4 Priehľadný zadný kryt

4,7 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10 €

Samsung Galaxy Z Flip4 Priehľadný zadný kryt

Originálny priehľadný kryt na smartfón Samsung Galaxy Z Flip4



Spoľahlivý a nenápadný obal na mobil Galaxy Z Flip4

Nechajte naplno zažiariť krásu a originalitu vášho smartfónu Galaxy Z Flip4 a zároveň ho chráňte pred nárazmi a nehodami. Obal na mobil s ultratenkým transparentným profilom sa vám zmestí do malej kabelky rovnako dobre ako do vrecka, a navyše budete môcť aj naďalej obdivovať jeho úžasný dizajn.



Vaša obľúbená farba stále na očiach

Bojíte sa o svoj telefón, ale zároveň by ste ho radi predviedli svetu pri každom vytiahnutí z vrecka? S praktickým transparentným krytom môžete slobodne telefonovať, prezerať si sociálne siete alebo písať správy za chodu bez obáv z pádu, poškriabania, či vykĺznutia z ruky. Jednoducho puzdro na telefón, ktoré udrží krok s každým vašim dňom!



Ekologicky priaznivý ochranca

Šetrite životné prostredie s krytmi na sklápací telefón Galaxy Z Flip4. Každé puzdro na mobil je vyrobené z recyklovaných alebo bio materiálov, ktoré získali certifikáciu UL. Príroda by mala byť vždy na prvom mieste, preto je pri spracovávaní spotrebiteľského odpadu, z ktorého následne vznikajú nové zmysluplné výrobky, myslené predovšetkým na udržateľnosť a čo najmenšiu ekologickú záťaž pre našu planétu.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Z Flip4 5G

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Priehľadná

Modelový rad

Kód:  SP051mc341
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-QF721CTEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01