Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Z Flip4 Silikónový kryt s pútkom čierny

4,6 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7 €

Samsung Galaxy Z Flip4 Silikónový kryt s pútkom čierny

Originálny silikónový kryt na smartfón Samsung Galaxy Z Flip4 s pútkom v čiernom vyhotovení



Trendy obal na mobil pre všetkých milovníkov štýlu

Oslňte svoje okolie nielen svojím originálnym smartfónom Galaxy Z Flip4, ale aj jeho silikónovým krytom s moderným popruhom. Obal na mobil zaistí mimoriadne pohodlné držanie počas písania správ, prezerania obsahu aj telefonovania. Majte svoj mobilný telefón v bezpečí kedykoľvek ho vytiahnete z vrecka.



Puzdro na telefón Galaxy Flip4 má príjemný matný povrch

Nenechajte nič na náhodu a stavte na kvalitný silikónové puzdro na telefón, ktoré sa postará o bezpečnú manipuláciu s vašim smartfónom aj počas tých najrušnejších dní. Okrem spoľahlivého širokého pútka pre stabilnejší úchop vám kryt na mobil ponúka aj super mäkký povrch, ktorý zabraňuje vykĺznutiu z dlane.



Váš štýl, vaše pútko

Prispôsobte si vzhľad krytu podľa seba. Vyberte si pútko zo širokej ponuky zaujímavých dizajnov a vyjadrite nimi naplno svoju osobnosť. Pútka môžete striedať podľa nálady a zladiť ho tak so svojím outfitom alebo ostatnými doplnkami.



Ekologicky priaznivý ochranca

Šetrite životné prostredie s krytmi na sklápací telefón Galaxy Z Flip4. Každé puzdro na mobil je vyrobené z recyklovaných alebo bio materiálov, ktoré získali certifikáciu UL. Príroda by mala byť vždy na prvom mieste, preto je pri spracovávaní spotrebiteľského odpadu, z ktorého následne vznikajú nové zmysluplné výrobky, myslené predovšetkým na udržateľnosť a čo najmenšiu ekologickú záťaž pre našu planétu.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Z Flip4 5G

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Silikón
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Modelový rad

Kód:  SP051mc338
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-GF721TBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06