Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Samsung Galaxy Z Flip4 Silikónový kryt s držiakom na prst námornícka modrá

4,9 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -33 %
10 € 14,90 €

Samsung Galaxy Z Flip4 Silikónový kryt s držiakom na prst námornícka modrá

Originálny silikónový kryt na smartfón Samsung Galaxy Z Flip4 s držiakom na prst v námornícky modrom vyhotovení



Obal na mobil so silikónovou odolnosťou

Čo sa skrýva za kombináciou silikónu a šikovného krúžku? Odolný obal na mobil pre dokonale pohodlné držanie! Stačí, aby ste krúžkom prevliekli prst a získate oveľa pevnejší úchop, s ktorým predídete množstvu nešťastných pádov. Či už budete fotografovať, volať alebo len tak surfovať po sociálnych sieťach, o bezpečie vášho zariadenia bude spoľahlivo postarané.



Štýlové bezpečie pre Galaxy Flip4 zabezpečí kryt na telefón

Dokážte svojmu okoliu, aký vycibrený máte vkus – silikónový kryt na telefón s krúžkom upúta nejeden zrak. Hladký dizajn s matným povrchom zaistí pohodlnú manipuláciu a jednoduchú spoluprácu.



Puzdro na mobil presne podľa vášho gusta

Nechajte sa uniesť jedinečnými farebnými vyhotoveniami, ktoré silikónové puzdro na mobi Samsung Galaxy Z Flip4 ponúka. Vyberte si ten svoj dizajn a upútajte pozornosť zakaždým, keď zariadenie vytiahnete z vrecka.



Ekologicky priaznivý ochranca

Šetrite životné prostredie s krytmi na sklápací telefón Galaxy Z Flip4. Každé puzdro na mobil je vyrobené z recyklovaných alebo bio materiálov, ktoré získali certifikáciu UL. Príroda by mala byť vždy na prvom mieste, preto je pri spracovávaní spotrebiteľského odpadu, z ktorého následne vznikajú nové zmysluplné výrobky, myslené predovšetkým na udržateľnosť a čo najmenšiu ekologickú záťaž pre našu planétu.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Z Flip4 5G

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Silikón
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Modrá

Modelový rad

Kód:  SP051mc333
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-PF721TNEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02