Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Z Flip4 Kožený zadný kryt Flap čierny

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
49,90 €

Samsung Galaxy Z Flip4 Kožený zadný kryt Flap čierny

Originálny kožený zadný kryt na smartfón Samsung Galaxy Z Flip4 v čiernom vyhotovení



Obal na mobil, ktorý je synonymum prvotriednej kvality a luxusu

Zahaľte svoj smart telefón Galaxy Z Flip4 do exkluzívneho puzdra z pravej kože. Obal na mobil má klasické vyhotovenie, minimalistický dizajn a použitý odolný materiál, ktorý nielenže ochráni váš smartfón pred rizikami všedného dňa, ale zároveň mu poskytne dotyk čistej elegancie.



Flexibilný pánt pre ešte väčší komfort

Otvoriť a zavrieť. Ohybný pánt smartfónu Galaxy Z Flip4 prináša neobvyklý spôsob používania, vyžadujúci dômyselné zabezpečenie pri náhodných nárazoch či otrasoch. Predchádzajte mechanickému poškodeniu s prémiovou ochranou z pravej kože.



Kožené puzdro na mobil Samsung ako dokonalá ochrana s úzkym vyhotovením

Už sa nemusíte báť, že by vášmu telefónu kožené puzdro na mobil zbytočne pridalo na objeme. Vychutnajte si prvotriednu ochranu s tenkým profilom z mäkkej kože, ktorá je príjemná na dotyk zakaždým, keď vezmete svoj smartphone do ruky.



Ekologicky priaznivý ochranca

Šetrite životné prostredie s krytmi na sklápací telefón Galaxy Z Flip4. Každé puzdro ma mobil je vyrobené z recyklovaných alebo bio materiálov, ktoré získali certifikáciu UL. Príroda by mala byť vždy na prvom mieste, preto je pri spracovávaní spotrebiteľského odpadu, z ktorého následne vznikajú nové zmysluplné výrobky, myslené predovšetkým na udržateľnosť a čo najmenšiu ekologickú záťaž pre našu planétu.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Z Flip4 5G

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Modelový rad

Kód:  SP051mc330
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-VF721LBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17