Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Young 2 (SM-G130) White

4,3 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Young 2 (SM-G130) White

Telefón s malým telom, kam sa však podarilo poskladať tie najmodernejšie funkcie a žiaduci výkon. Založený je na dotykovom displeji veľkosti 3,5", a tak sa vám pohodlne zmestí do vrecka, a vy si tak môžete na cestách vychutnávať všetky jeho vymoženosti. Vďaka procesoru s frekvenciou 1 GHz všetko funguje rýchlo - či už prechádzate svoje fotografie, hudbu, videá alebo používate iné funkcie. Nechýba mu ani rýchle pripojenie a bohatý obsah, ktorý sa postará o vašu zábavu. Tento mobilný telefón vám skrátka poskytne všetko, čo môžete chcieť!
Vďaka platforme Google Android 4.4 (KitKat) je používanie tohto mobilného telefónu rýchle, plynulé a bezproblémové. Kompletne prispôsobiteľná domovská obrazovka s niekoľkými sekciami zariadi prístup k hlavným funkciám, obľúbeným kontaktom a všetkému, čo by ste chceli mať dostupné na jediný dotyk. Služba Game Hub Lite vám poskytuje jednoduchý prístup k prémiovým hrám, ktoré využívajú špičkové technológie spoločnosti Samsung.
Intuitívne a inovatívne pohybové používateľské rozhranie rozpoznáva jednoduché pohyby, pomocou ktorých možno pohodlne ovládať funkcie mobilného telefónu. Obráťte telefón displejom nadol a nikto vás už nebude rušiť. K dispozícii sú aj ovládacie prvky na jednoduché fotografovanie, aby váš 3 Mpx fotoaparát nezaháľal a okamžite digitalizoval vaše spomienky.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 3,5 " (8,89 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 3 Mpx
Maximálne rozlíšenie videa 640 × 480 (VGA)

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1 GHz (1 000 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  SAMO0103a
Produktové číslo:  SM-G130HZWNETL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17