Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Watch Active Silver

4,5 58 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Watch Active Silver

Inteligentné, štýlové aj športové

Samsung Galaxy Watch Active sú moderné hodinky pre vášnivých bežcov, občasných športových nadšencov aj milovníkov inteligentných doplnkov a krásneho dizajnu. Či už vás lákajú fitness funkcie na sledovanie vašich výkonov, alebo možnosť jednoduchej zmeny remienka aj motívu ciferníka pre vždy originálny vzhľad, sú pre vás tou pravou voľbou.

Prispôsobia sa vášmu vkusu

Aj pri namáhavom tréningu si môžete dopriať štipku elegancie. Galaxy Watch Active budú vyzerať presne tak, ako si prajete. Úprava motívu ich digitálneho ciferníka je totiž rovnako jednoduchá ako výmena remienka. Pri športe tak môžete dať prednosť dynamickému dizajnu a pevnému remienku, v spoločnosti zase klasickému a decentnému ciferníku so štýlovým remienkom.



Pre každodennú motiváciu

Inteligentné hodinky od spoločnosti Samsung sú ideálnym partnerom pre všetky druhy pohybových aktivít. Disponujú rozmanitými fitness funkciami a podporujú aplikáciu Samsung Health, takže nastavenie denných cieľov je s nimi skutočne jednoduché – a upozornenie na ich splnenie o to príjemnejšie. Navyše nezáleží, kam vás tréning zavedie. Integrovaný GPS modul pomôže s navigáciou napríklad pri behu, vodoodolnosť do 5 ATM oceníte nielen pri plávaní.


Nedajte šancu stresu

Galaxy Watch Active dokážu sledovať vašu tepovú frekvenciu, takže ju pri tréningu bez problémov udržíte na ideálnych hodnotách. Zároveň vám vďaka tepovému senzoru pomôžu so zmiernením negatívnych účinkov stresu. Ak totiž zaznamenajú, že nie ste vo svojej obvyklej pohode, poskytnú vám meditačné alebo dychové cvičenia na zníženie vašej stresovej hladiny. A vy budete zakrátko opäť v kľude.



Udržia vás v kondícii

Či už ste profesionálny športovec, alebo si len čas od času zájdete zabehať, inteligentné hodinky Galaxy Watch Active s aplikáciou Samsung Health sú pre vás ako stvorené. S ich pomocou získate prístup k rôznym fitness funkciám a štatistikám, vďaka ktorým bude váš tréning oveľa efektívnejší – alebo chvíľky strávené pohybom ešte príjemnejšie. Stačí jeden pohľad a zistíte počet prejdených krokov, tepovú frekvenciu alebo napríklad množstvo spálených kalórií.



Sledujú kvalitu spánku

Keď po náročnom dni zamierite do spálne, neznamená to, že by relaxovali aj vaše hodinky. Naopak, sú aktívne aj počas noci. Monitorujú kvalitu spánku, aby vám po prebudení mohli ukázať praktický prehľad jeho jednotlivých fáz. Poskytnú vám tak užitočné informácie na úpravu každodenných návykov, ktoré následne povedú k hodnotnejšiemu odpočinku.



Pohodlnejšie nabíjanie

Bez obáv môžete vyraziť aj na naozaj dlhé preteky. Samsung Galaxy Watch Active totiž na jediné nabitie dokážu bez prestania pracovať takmer dva dni. A keď kapacitu na 45 hodín štandardnej prevádzky vyčerpáte, nie je nič jednoduchšie než ich umiestniť na bezdrôtovú nabíjačku. Alebo na mobilný telefón Samsung Galaxy S10 s technológiou bezdrôtového zdieľania energie.



Aplikácie vždy na dosah

Nielen pri fyzickej aktivite potrebujete mať dôležité informácie ihneď na očiach. Preto Galaxy Watch Active využívajú používateľské rozhranie Samsung One UI. To upravuje rozmiestnenie jednotlivých prvkov na ciferníku tak, aby ste kľúčové hodnoty či ovládacie prvky mali vždy okamžite na dosah. Pohodlné ovládanie hodiniek oceníte taktiež pri spárovaní s telefónom a vybavovaní komunikácie. A samozrejme aj pri používaní rôznych aplikácií od hudobných prehrávačov až po fitness pomocníkov.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,1 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 40 mm
Materiál puzdra Hliník
Farba puzdra Strieborná
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 25 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Správy Odpoveď na správu diktovaním, Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Tizen
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 90 h (3,75 d)
Bežná výdrž batérie 45 h (1,88 d)
Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  SAAW0010a2
Produktové číslo:  SM-R500NZSAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16