Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Watch Active 2 40 mm čierne

4,8 20 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Watch Active 2 40 mm čierne


Hodinky na šport aj do spoločnosti

Nadčasový dizajn v dvoch verziách

Zoznámte sa s vaším novým fitness partnerom. Galaxy Watch Active2 od spoločnosti Samsung si vás získajú svojim elegantným minimalistickým dizajnom a špičkovým displejom zasadeným v ľahkom hliníkovom tele. Vyberať môžete zo 40 mm alebo 44 mm ciferníka a nespočetných štýlových remienkov.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch Active2 majú najnovšie funkciu merania tlaku a EKG

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Active2 využívajú rad inteligentných funkcií a teraz boli rozšírené ešte o ďalšie - meranie tlaku aj EKG. Podmienkou pre získanie týchto funkcií je stiahnutie aplikácie Samsung Health Monitor. Tá bude dostupná len v Galaxy Store, teda tieto funkcie môžu získať iba majitelia inteligentných telefónov Samsung.

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch Active2 ponúkajú jednoduchšie ovládanie na veľkom displeji

Majte dokonalý prehľad o všetkých funkciách na veľkom Super AMOLED displeji, ktorý vám poskytne skvelú čitateľnosť a jedinečné farby za akýchkoľvek podmienok. Galaxy Watch Active2 sú navyše vybavené digitálnou dotykovou lunetou, s ktorou bude ovládanie hodiniek ešte komfortnejšie.

Perfektný doplnok každého outfitu

Radi s oblečením experimentujete a hodinky sú pre vás doplnkom, ktorý musí váš imidž vždy zvýrazňovať a dotvárať? Potom určite oceníte novú funkciu tvorenia ciferníkov na mieru. Stačí smartfónom odfotiť vzor alebo farbu vášho outfitu a Galaxy Watch Active2 vytvorí ciferník, ktorý s vami bude skvele ladiť.

Meňte remienky na smart watch Galaxy Watch Active2 podľa nálady

Hodinky nie sú len o ciferníku. Dôležité je mať aj kvalitný remienok, ktorý sa bude hodiť k vášmu štýlu a danej príležitosti. Vyberte si ten svoj zo širokej ponuky silikónových a kožených variantov.

Majte prehľad o svojom výkone

Stačí sa pozrieť na zápästie a uvidíte svoje spálené kalórie, trvanie aktivity alebo napríklad srdcový tep - záleží len na tom, čo vás zaujíma. Galaxy Watch Active2 automaticky rozpoznajú a začnú merať až 7 rôznych aktivít vrátane novo pridaného plávania. Ďalšie desiatky cvičení a športov si môžete nastaviť manuálne.

Stres aj spánok pod palcom s inteligentnými hodinkami Galaxy Watch Active2

Na podávanie vysokých športových výkonov je dôležité byť psychicky fit. S tým vám dokážu inteligentné hodinky Galaxy Watch Active2 tiež pomôcť. Počas dňa merajú hladinu vášho stresu a pri vysokých hodnotách vám pošlú upozornenie, zároveň vám tiež odporučia relaxačné dychové cvičenia. V priebehu noci zbierajú informácie o vašom spánku a jeho kvalite, aby ste mali prehľad, ako skutočne odpočívate.

EKG vás vždy istí

Zdravie je vždy na prvom mieste. Preto Samsung Galaxy Watch Active2 dokážu monitorovať váš tep počas celého dňa pomocou ôsmich fotodiód umiestnených na spodnej strane hodiniek. Na abnormálne výkyvy vo vašej srdcovej činnosti vás okamžite upozornia.

Smart hodinky Galaxy Watch Active2 s vami udržia tempo

Cez deň v práci, večer na tréningu. Smart hodinky Galaxy Watch Active2 vás budú sprevádzať po celý deň a rozhodne sa neunavia skôr ako vy. Tiež však musia niekedy odpočívať, aby druhý deň podávali 100 % výkon. Preto ich nezabudnite pred koncom dňa priložiť na bezdrôtovú nabíjačku, ktorá je súčasťou balenia.

Voda ani prach smartwatch Samsung Watch Active2 nezastavia

So smartwatch Galaxy Watch Active2 sa nemusíte báť vyraziť ani na náročnú výpravu do prírody. Okrem certifikácie IP68 a označenia 5ATM garantujúcich ich vodoodolnosť a odolnosť voči prachu, disponujú tiež vojenským štandardom MIL-STD-810, ktorý je dôkazom ich mimoriadnej odolnosti.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 40 mm
Materiál puzdra Hliník
Farba puzdra Čierna
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 26 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie krvného tlaku, EKG, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Správy Odpoveď na správu diktovaním, Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Tizen
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 95 h (3,96 d)
Bežná výdrž batérie 43 h (1,79 d)
Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  SAAW0014d
Produktové číslo:  SM-R830NZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14