Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE, čierne

4,6 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE, čierne

Samsung Galaxy Watch5 Pro 45 mm v čiernom vyhotovení sú inteligentné hodinky nielen pre adrenalínových športovcov

Moderná výbava pre každého športovca

Spoločnosť Samsung prichádza s osobným trénerom na zápästí v podobe exkluzívnych inteligentných hodiniek Galaxy Watch5 Pro. Zmeňte svoj doterajší životný štýl k lepšiemu a vytvorte si nové, zdravšie návyky. Prémiové dotykové hodinky zvládnu všetko – od behu v prírode cez tréning vo fit centre až po náročnú turistiku v horách. S užitočnými aplikáciami a podporou GPS lokátora sa už nikdy nestratíte, vďaka čomu môžete počas cestovania objaviť aj doposiaľ neprebádané miesta. Praktická funkcia Route Workout navyše umožňuje synchronizovať všetky trasy, čím získate pomocou hodiniek Samsung Galaxy Watch5 Pro dokonalý prehľad o svojich každodenných výkonoch.

Batéria hodiniek Samsung Galaxy Watch5 Pro ide vždy na plný plyn

Ešte stále existujú ľudia, ktorí chodia behať s telefónom v ruke alebo puzdrom na ramene. To je však nepraktické riešenie, ktoré dokonca ohrozuje životnosť mobilného zariadenia. Vyvarujte sa všetkých rizík s inteligentnými hodinkami Samsung Galaxy Watch5 Pro, ktoré s vami vždy udržia krok. Nekompromisná batéria vás podrží počas celého tréningu pre maximálne pohodlie a ešte jednoduchšie cvičenie.

Srdce pod dohľadom

Srdcový pulz, meranie EKG, ale aj zloženie tela. Zistite so zabudovanými senzormi BioActive 3 v 1 ako ste na tom, disponujúcimi pokročilými analýzami organizmu. Sledovaním dennej aktivity pomocou hodiniek Samsung Galaxy Watch5 Pro získate výsledky okamžite – a to priamo na zápästí.

Hodinky na cvičenie Galaxy Watch5 Pro pomôžu na ceste za lepšou kondíciou

Inteligentné hodinky na cvičenie Galaxy Watch5 Pro vám poskytujú všetky potrebné údaje o stavbe a zložení tela. Mieru tuku a svalovej hmoty vyjadrujú v percentuálnom pomere, vďaka čomu získate nesmierne užitočné informácie o kondícii. Využite prvotriednu funkciu a prispôsobte si tréning so zameraním na miesta, na ktorých chcete zapracovať.

Hodinky na šport Samsung Galaxy Watch5 Pro fungujú aj ako univerzálny asistent

Získajte v priebehu celého dňa dokonalý prehľad o spálených kalóriách či počte krokov. Inteligentný systém, zabudovaný priamo v hodinkách Samsung Galaxy Watch5 Pro rozozná až 90 druhov pohybových aktivít, pomocou ktorých získate strategického pomocníka pri každom cvičení.

Vyspite sa do ružova a sledujte spánkové režimy pomocou hodiniek Galaxy Watch5 Pro

Čas na regeneráciu je pre ľudský organizmus nesmierne dôležitý. Zdokonalená technológia sledovania spánku na hodinkách Samsung Galaxy Watch5 Pro sa zameriava na jednotlivé fázy pomocou pokročilej analýzy, ktorá vám pomôže vytvoriť si oveľa zdravšie návyky. Monitorovaním priebehu celej noci prinášajú hodinky správy o celkovej kvalite spánku, pričom každému používateľovi súčasne priradia spánkový symbol – zviera, ktorému sa svojimi návykmi najviac podobá.

Dvojnásobná odolnosť zafírového skla

Predný displej hodiniek Samsung Galaxy Watch5 Pro chráni kombinácia dvojnásobného zafírového skla, spoločne s odolným rámikom vo farebných vyhotoveniach Black Titanium či Gray Titanium, čo z nich robí ideálneho spoločníka nielen do prírody. Spoľahnite sa na odolný štít a vyrazte spolu s inteligentnými hodinkami Samsung Galaxy Watch5 Pro aj do náročnejšieho terénu.

Inteligentné GPS hodinky sa kamarátia aj s Google

Nechajte smartfón pekne vo vrecku. Všetko, čo potrebujete, máte totiž na svojom zápästí v podobe hodiniek Samsung Galaxy Watch5 Pro. Ste na výlete a zišla by sa navigácia? Žiadny problém. Stačí, keď sa dotknete displeja a vyberiete aplikáciu Google Maps. Chcete hudobný sprievod k večernému behu? Na to skvele poslúži Youtube Music. S podporou platformy Wear OS nainštalujete obľúbené aplikácie do hodiniek v priebehu okamihu.

Hodinky s GPS Galaxy Watch5 Pro sú vhodné na každú príležitosť

Elegantné vyhotovenie, minimalistický dizajn, prémiové titánové telo a odolné zafírové sklo vytvárajú spolu unikátny doplnok, vhodný do posilňovne aj divadla. Remienok navyše môžete podľa svojej aktuálnej nálady či preferencií kedykoľvek vymeniť – rovnako, ako si prispôsobiť vzhľad ciferníka. Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch5 Pro si skrátka vezmete aj na akúkoľvek spoločenskú udalosť.

Vyjadrite svoju osobnosť dizajnom hodiniek Galaxy Watch5 Pro

Buďte originálni v každom smere. Vyberte si z bohatej ponuky dizajn ciferníka a podľa svojho uváženia ho doplňte vymeniteľnými remienkami. Nezáleží na tom, či preferujete klasiku alebo skúšate nové trendy. Na inteligentných hodinkách Samsung Galaxy Watch5 Pro si každý nájde to svoje.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Unisex
Kompatibilný OS Android, Android s GMS

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,36 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 45,4 mm
Materiál puzdra Titán
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 46,5 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, LTE, WiFi, GPS
Typ NFC platby Google Pay
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Vyjdené poschodia, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie krvného tlaku, EKG, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Detekcia chrápania, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Always On Display, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Hlasový asistent Google Assistant, Bixby

Notifikácie a volania

Telefonovanie S eSIM kartou
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Wear OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 14,5 cm
Max. obvod zápästia 20,5 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 80 h (3,33 d)
Bežná výdrž batérie 80 h (3,33 d)
Kapacita úložiska 16 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Samsung
Modelový rad Galaxy Watch 5 Pro
Model 45mm
Kód:  SaGW0512c1
Produktové číslo:  SM-R925FZKAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04