Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE grafitové

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE grafitové

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch5 40 mm LTE v grafitovom vyhotovení budú váš spoločník na športovanie aj dlhé cesty

Pre váš ľahký spánok

Majte svoj spánkový režim pod kontrolou so zdokonalenou technológiou sledovania spánkovej aktivity. Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch5 zaznamenajú jednotlivé fázy spánku (hore, ľahký, hlboký, REM fáza) a pomôžu vám porozumieť jeho celkovému priebehu vďaka ôsmim zvieracím symbolom. Nedivte sa ale, ak sa dozviete, že chrápete ako medveď. Aj takú funkciu totiž dotykové hodinky majú.

Srdcovú činnosť vyčítate zo zápästia na displeji smartwatch Samsung Galaxy Watch5

Monitorujte dôležité ukazovatele s výkonným senzorom 3 v 1 Samsung BioActive. Záznamy z až troch senzorov máte dostupné na jednom mieste. Svoju telesnú kondíciu tak môžete sledovať pomocou senzora na meranie EKG, ktorý z vášho zápästia vyčíta srdcový rytmus aj pulz, bioelektrickej impedančnej analýzy, ktorá vám spočíta percentá tuku v tele, alebo napríklad hmotnosť kostrového svalstva a optického snímača srdcového pulzu, vďaka ktorému si môžete zmerať ako pulz, tak aj krvný tlak. Vykročte k zdravším zajtrajškom s komplexným prehľadom vašej kondície na hodinkách Galaxy Watch5.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch5 s vami udržia krok

Cvičíte? Vaše inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch5 budú cvičiť s vami a stanú sa vaším trénerom aj sparing partnerom v jednom! Nevynechajú jediný krôčik ani spálenú kalóriu a zaznamenajú pre vás celý priebeh tréningu. Spestrite si návštevu posilňovne a nechajte smart hodinky, aby na vás dohliadali pri viac ako 90 rôznych cvikoch.

Z nuly na 45 % za 30 minút

Nemusíte sa báť, že budete musieť niekam rýchlo vyraziť a hodinky nebudú nabité. Smart hodinky Samsung Galaxy Watch5 počas 30 minút doplnia až 45 % svojej energie. Oproti predchádzajúcim modelom majú oveľa väčšiu batériu a rýchlejšie nabíjanie, pripravení odísť tak budete v priebehu chvíľky.

Displej smartwatch Samsung Galaxy Watch5 má zafírovú ochranu

Synonymum k slovu odolnosť? – Samsung Galaxy Watch5 s displejom z prémiového zafírového skla. Smartwatch sa vďaka nemu nezľaknú vody ani škrabancov, proti ktorým je 1,6-krát odolnejšie. Nech už si pre vás deň pripraví čokoľvek, Samsung Galaxy Watch5 sú pripravené na všetko.

Čo sa s telefónom naučíš, na hodinkách Samsung Galaxy Watch5 ako keby si našiel

Dotykové hodinky Galaxy Watch5 zďaleka neukazujú len čas. Prakticky každú dôležitú funkciu, ktorú zvládne váš telefón, zvládnu aj tieto hodinky z dielne spoločnosti Samsung. Písanie správ a volanie z hodiniek Galaxy Watch5 už je v podstate štandard, ale čo napríklad možnosť pozrieť sa na videá na YouTube, plánovať nové dobrodružstvá s Google Maps, či len surfovať po internete? Samsung Galaxy Watch5 to zvládnu ľavou zadnou. A keď si neviete rady, stačí o pomoc požiadať hlasových asistentov Bixby, alebo Google Assistant. So Smart Switch potom jednoducho prevediete dáta zo starého zariadenia do toho nového, takže budete môcť pokračovať presne tam, kde ste prestali.

Vďaka hodinkám Samsung Galaxy Watch5 lepšie ukážete svoj štýl

Či už ste zástancom klasického analógového ciferníka, alebo preferujete rýchlejšie určovanie času s tým digitálnym, dotykové hodinky Galaxy Watch5 sa prispôsobia vášmu štýlu a ponúknu vám moderné aj vintage dizajny. Vyberte si z klasických, či netradičných a predveďte svetu svoj vkus.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android s GMS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,19 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 39,3 mm
Materiál puzdra Hliník
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 28,7 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, LTE, WiFi, GPS
Typ NFC platby Google Pay
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Vyjdené poschodia, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie krvného tlaku, EKG, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Detekcia chrápania, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Always On Display, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Hlasový asistent Google Assistant, Bixby

Notifikácie a volania

Telefonovanie S eSIM kartou
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Wear OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Plast
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 19 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 40 h (1,67 d)
Bežná výdrž batérie 40 h (1,67 d)
Kapacita úložiska 16 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Samsung
Modelový rad Galaxy Watch 5
Model 40mm
Kód:  SaGW0511c1
Produktové číslo:  SM-R905FZAAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16