Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold

4,7 133 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold

Jednoducho očarujúce

Doprajte si hodinky, ktoré vás očaria z každého uhla a pri každom pohľade. Objavte ich mimoriadne funkcie. Pokochajte sa pohľadom na dizajn, ktorý ešte lepšie zvýrazní váš štýl. Zoznámte sa s Galaxy Watch od spoločnosti Samsung. Inteligentným doplnkom, ktorý v sebe spája klasickú eleganciu tradičných hodiniek so všetkými možnosťami moderného zariadenia.



Zladia sa s vaším štýlom

Zvoľte si tú správnu kombináciu dizajnových prvkov, aby ste ideálne doplnili svoj outfit. Zlaté prevedenie je spolu s príjemnou veľkosťou tela hodiniek zárukou pohodlného nosenia. Možnosť jednoduchej výmeny remienku za iný so šírkou 20 mm a jednoduchá úprava motívu ciferníka vám dáva bohaté možnosti prispôsobenia vzhľadu vašich Galaxy Watch. Stále si pritom zachovávajú svoje inteligentné funkcie. Napríklad neustále zobrazovanie času bez nutnosti hodinky akokoľvek aktivovať.



Pustite si svoj song. Aj bez telefónu

Užívajte si radosť z hudby, nech už ste kdekoľvek. Galaxy Watch majú vlastnú pamäť, vďaka ktorej si svoje obľúbené skladby pustíte aj v okamihu, kedy nemáte poruke mobilný telefón. Stačí hodinky prepojiť s bezdrôtovými slúchadlami a započúvať sa do tónov vašich obľúbených hudobníkov.



Pôvab, ktorý skrýva silu

So Samsung Galaxy Watch budete mať na ruke silné zariadenie, ktoré nielen skvele vyzerá a perfektne funguje, ale navyše vás veľmi príjemne prekvapí svojou výdržou. Vďaka vysokej kapacite batérie vydrží niekoľko dní bez nabíjania. A keď bude potrebné energiu hodinkám doplniť, stačí ich položiť na bezdrôtovú nabíjačku.



Pre život v pohybe aj lepší odpočinok

Plávanie. Beh. Fitness. Alebo len prechádzky pre radosť. Samsung Galaxy Watch môžu byť vaším osobným trénerom aj príjemným spoločníkom pri aktívnom oddychu. Zmerajú vašu tepovú frekvenciu, sledujú vaše tréningové výkony, poskytnú vám prehľad o spálených kalóriách... A keď sa príjemne unavení vrátite domov, pomôžu vám aj s odpočinkom. Obsahujú totiž funkcie na zníženie úrovne stresu a meranie kvality spánku.



Váš poradca po celý deň

Hodinky Galaxy Watch vám budú robiť spoločnosť po celý deň. Ráno okamžite spoznajú, že ste už vstali a poskytnú vám užitočné informácie pre prichádzajúci deň. Rovnako prakticky vám v jeho priebehu zobrazia aktuálny program alebo dôležité upomienky. Pred spaním ponúknu šikovnú rekapituláciu dňa. A nespia ani v noci - počas spánku monitorujú jeho účinnosť.



Dajte zbohom blúdeniu

Na cestách vám inteligentné hodinky Galaxy Watch poslúžia ako vynikajúci pomocník, pretože je priamo v nich zabudovaná navigácia. To však nie je všetko. Aby ste mali k dispozícii ešte viac zaujímavých informácií o podmienkach vášho výletu, sú hodinky vybavené aj barometrom a výškomerom.



Ponorte sa do zážitkov

Nevadia im jarné prehánky. Ani jesenná búrka. A žiaden problém im nerobí ani ponorenie do vody. Galaxy Watch sú inteligentné hodinky nielen do daždivého počasia, ale aj do bazéna. Elegantný dizajn a šikovné funkcie totiž dopĺňa tiež veľmi odolná konštrukcia. Či už sa ponoríte do bazéna, alebo sa vydáte na dobrodružstvá v prírode, Galaxy Watch budú pri tom.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 42 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Ružovozlatá
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 49 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Správy Odpoveď na správu diktovaním, Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Tizen
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 120 h (5 d)
Bežná výdrž batérie 45 h (1,88 d)
Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  SAAW0013d
Produktové číslo:  SM-R810NZDAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07