Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Watch 42 mm Black

4,7 56 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Watch 42 mm Black

Hodinky presne podľa vášho štýlu

Objavte skutočne inteligentné hodinky, ktoré si vás získajú svojimi funkciami aj pri pohľade z každého uhla. Nadčasový dizajn Samsung Galaxy Watch zvýrazní váš jedinečný štýl a originálna kombinácia klasického s moderným vás očarí. Vzhľad prémiových hodiniek, animovaná ručička, ale aj smart funkcie, aplikácie a inteligentné spojenie s vaším telefónom. To sú Galaxy Watch od spoločnosti Samsung.



Originálne spojenie moderného s klasickým

Zvoľte si tú správnu kombináciu dizajnových prvkov. Tak, aby ste previedli váš štýl v plnej kráse. Spoločnosť Samsung disponuje rozsiahlym výberom ciferníkov a 20mm remienkov. To všetko skvelo doplní bohatá ponuka inteligentných funkcií a Super AMOLED displej, ktorý v režime Always On Watch ukáže aktuálny čas bez toho, že by ste museli čokoľvek stláčať alebo otáčať lunetou.



Stvorené pre pohodlnejšie počúvanie

Užívajte si svoje obľúbené skladby kdekoľvek. Šikovné hodinky Galaxy Watch disponujú 4GB interným úložiskom, vďaka ktorému budete mať svoju srdcovú hudbu okamžite k dispozícii. Hodinky potom stačí prepojiť s bezdrôtovými slúchadlami a môžete sa započúvať do tónov vašich obľúbených hudobníkov.



Šikovná kombinácia dizajnu a výkonu

S Galaxy Watch získate silné zariadenie, ktoré si vysoký výkon udrží skutočne dlho. Nabitie hodiniek je navyše absolútne jednoduché. Stačí hodinky položiť na bezdrôtovú nabíjačku. Skvelý výkon je zase podporovaný dvojjadrovým 1,15GHz procesorom Exynos 9110 a 768MB operačnou pamäťou RAM.



Partner pri behu a fitness inštruktor

Rozhodne nie sú iba na okrasu, ani neslúžia iba na mobilnú komunikáciu. Inteligentné hodinky Galaxy Watch sa dokážu premeniť aj na šikovného trénera. Merajú vašu tepovú frekvenciu, aby bol váš tréning efektívny. Sledujú vaše výkony, takže vás motivujú k ich prekonaniu. A vďaka aplikácii Samsung Health získate skvelý prehľad o stravovaní či efektivite spánku.



Celý deň ako na dlani. Alebo na zápästí

Hodinky Galaxy Watch nestrácajú ani sekundu. Ráno okamžite spoznajú, že ste už vstali a poskytnú vám užitočné informácie pre prichádzajúci deň. Rovnako prakticky vám zobrazujú aktuálny program a povinnosti počas celého dňa. A ešte pred spaním ponúknu šikovnú rekapituláciu dňa.



Vždy ukážu tú správnu cestu

Nech už vás kroky - alebo kolesá - zavedú kamkoľvek, inteligentné hodinky Galaxy Watch vám poslúžia ako vynikajúca navigácia. Sú totiž vybavené integrovaným GPS modulom, ktorý navyše dopĺňa aj barometer a výškomer. Takže na ceste do prírody budete mať všetky dôležité informácie vždy po ruke.



Vhodné do vody aj do nepohody

Nezáleží na tom, na ako veľmi dobrodružnú cestu sa chystáte. Galaxy Watch sa prispôsobia aj nepriaznivým podmienkam. Odolávajú vode a prachu podľa certifikácie IP68, vydržia tlak vody 5 ATM a spĺňajú dokonca vojenský štandard MIL-STD-810G.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 42 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Čierna
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 49 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Správy Odpoveď na správu diktovaním, Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Tizen
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 12,5 cm
Max. obvod zápästia 20,5 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 120 h (5 d)
Bežná výdrž batérie 45 h (1,88 d)
Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  SAAW0013e
Produktové číslo:  SM-R810NZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04