Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Watch 4, 44 mm, čierne

4,7 33 hodnotení
189,90 €

Samsung Galaxy Watch 4, 44 mm, čierne

Samsung Galaxy Watch 4 44 mm ponúkajú dizajnové telo s dušou športovca

Dajte do každého tréningu maximum a choďte za svojimi fitness cieľmi s presnými údajmi o svojom tele. Prichádza spoľahlivý kamarát na cvičenie a osobný tréner v jednom – hodinky Galaxy Watch 4 od spoločnosti Samsung. Na zápästí budete mať vždy k dispozícii údaje o svojom výkone alebo spánku, merania zloženia tela, zábavné súťaže s priateľmi a mnoho ďalšieho. To všetko ponúkajú smart hodinky, ktoré vás svojím luxusným dizajnom môžu sprevádzať nielen do fitnescentra, ale aj do kancelárie.

Zistite, z čoho sa skladá vaše telo

Smart hodinky Galaxy Watch 4 umožňujú vďaka snímaču BioActive a doteraz najrýchlejšiemu čipu zistiť presné zloženie vášho tela a to na počkanie. Dozviete sa, aký podiel vašej hmotnosti tvoria svaly a tuk, aké percento vody máte v tele a ďalšie informácie. Postupom času môžete merania opakovať a podľa výsledkov buď upraviť svoj jedálniček a cvičebný plán, alebo vytrvať a pomaly sledovať, ako sa približujete k vysnívanému cieľu.

Je lepšie cvičiť s priateľmi

Urobte zo svojho cvičenia zábavnú súťaž s rodinou a priateľmi. Predbiehajte sa v počte krokov, udržujte si náskok vďaka správam v reálnom čase a získavajte body a pamätné odznaky. To vám dáva možnosť zostať v aktívnom kontakte so svojimi blízkymi a zároveň pracovať na svojom aktívnom životnom štýle.

Pripravte sa, zapnite a začnite!

Získajte komplexný prehľad o svojom dennom výkone vďaka smart hodinkám Samsung Galaxy Watch 4 a mobilu. Poskytujú presný krokomer, údaje o spálených kalóriách počas cvičenia a trasu pomocou GPS. Automaticky zisťujú aj fyzickú aktivitu a sledujú váš denný režim, aby získali čo najkomplexnejšie údaje. Podporujú viac ako 90 rôznych športov a cvičení, ktoré môžete pred tréningom zapnúť, aby smart hodinky Galaxy Watch 4 merali váš výkon.

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch 4 budú srdcová záležitosť

Merajte si krvný tlak alebo EKG v reálnom čase. Inteligentné hodinky Galaxy Watch 4 sú vybavené špeciálne vyvinutým snímačom Samsung BioActive, ktorý umožňuje kedykoľvek po úvodnej kalibrácii vykonať rýchle meranie pomocou klasického manžetového tlakomeru. Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch 4 potom odošlú všetky zozbierané údaje do telefónu, kde ich môžete ďalej pohodlne zdieľať.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch 4 vám ponúknu ucelenú spánkovú analýzu

Kvalitný spánok je nevyhnutný na dosiahnutie maximálneho výkonu. Uvoľnite sa a nechajte inteligentné hodinky Galaxy Watch 4, aby vám poskytli údaje o fázach spánku, okysličení krvi a vzorcoch chrápania. Navyše budete mať prístup k najnovším štúdiám neziskovej organizácie National Sleep Foundation, ktoré vám pomôžu zlepšiť vaše návyky a kvalitu nočného odpočinku.

Minimalizmus vo svojej najčistejšej podobe

Vychutnajte si každú elegantnú krivku fitness hodiniek Galaxy Watch 4. Ich moderný vzhľad je nádherne spojený s odolnosťou – zoštíhlený hliníkový rámček Armor Aluminum poskytuje ochranu pred mechanickým poškodením, takže sa môžete sústrediť na tréning. Prispôsobte si ich pomocou širokej škály remienkov, od športových až po hybridné kožené.

Získajte zábavný vzhľad na každý deň s hodinkami Samsung Galaxy Watch 4

Ste analógový alebo digitálny tím? V každom prípade sa máte na čo tešiť! Spoločnosť Samsung ponúkla nespočetné množstvo rôznych štýlov pozadia, písiem a farieb, z ktorých si každý môže vybrať. A je na vás, ako často ich budete meniť. Okrem toho máte k dispozícii zábavné emotikony AR, ktoré vyjadrujú vašu aktuálnu náladu a ukazujú priateľom, čo práve robíte – či už relaxujete pri obľúbenom playliste, alebo tvrdo cvičíte. Nové hodinky Samsung Galaxy Watch 4 to všetko zvládajú.

Vylepšené intuitívne ovládanie so systémom Wear OS

Dlho očakávaná služba Google Pay je tu! So zariadením Galaxy Watch 4 môžete teraz využívať operačný systém Wear OS a s ním aj jednoduchý a rýchly prístup k obľúbeným aplikáciám priamo na zápästí. Na výber je veľa aplikácií na cvičenie s motivačnou hudbou, ako aj celý rad fitness a zdravotných aplikácií.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android s GMS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,4 "
Typ displeja OLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 44 mm
Materiál puzdra Hliník
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 30,3 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
Typ NFC platby Google Pay
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Vyjdené poschodia, Tempo, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie krvného tlaku, EKG, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Detekcia chrápania, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Hlasový asistent Google Assistant, Bixby

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Wear OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Plast
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 14,5 cm
Max. obvod zápästia 20,5 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 40 h (1,67 d)
Bežná výdrž batérie 40 h (1,67 d)
Kapacita úložiska 16 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Samsung
Modelový rad Galaxy Watch 4
Model 44mm
Kód:  SaGALW444b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM-R870NZKAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17