Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Watch 4, 40 mm, LTE strieborné

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Watch 4, 40 mm, LTE strieborné

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch 4 40 mm ponúkajú dizajnové telo s dušou športovca

Dajte každému tréningu maximum a kráčajte za vašimi fitness cieľmi s presnými dátami o vašom tele. Prichádza spoľahlivý spoločník na cvičenie a osobný kouč v jednom – fitness hodinky Galaxy Watch 4 od spoločnosti Samsung. Na vašom zápästí budete mať kedykoľvek k dispozícii údaje o vašom výkone či spánku, meraní zloženia vášho tela, zábavnej súťaži s priateľmi a ešte oveľa viac. To všetko vo fitness hodinkách, ktoré vás so svojim luxusným vyhotovením môžu pokojne sprevádzať nielen do fitness centra, ale aj do kancelárie.

Zistite, z čoho sa skladá vaše telo

Na Galaxy Watch 4 môžete teraz zistiť presné zloženie vášho tela na počkanie, a to zásluhou senzora BioActive a zatiaľ najrýchlejšieho čipu. Dozviete sa, aký podiel z vašej hmotnosti tvoria svaly a tuky, koľko percent vody máte v tele a ďalšie. Časom môžete meranie opakovať a v závislosti na výsledkoch buď upraviť jedálniček a cvičebný plán, alebo naopak vytrvať a pomaly sledovať, ako sa blížite k svojmu vysnenému cieľu.

S priateľmi sa lepšie cvičí

Urobte zo svojej cvičebnej rutiny zábavnú súťaž s rodinou a priateľmi. Predbiehajte sa navzájom v počte krokov, udržujte náskok pomocou správ v reálnom čase a získavajte body a pamätné odznaky. Máte tak možnosť zostávať v aktívnom kontakte s vašimi blízkymi a zároveň pracovať na svojom aktívnom životnom štýle.

Pripraviť, zapnúť a začať!

Získajte komplexný prehľad vášho denného výkonu na fitness hodinkách Samsung Galaxy Watch 4 aj telefóne. Poskytujú vám presný krokomer, údaje o spálených kalóriách pri cvičení a vašu trasu pomocou GPS. Automaticky tiež rozpoznajú fyzickú aktivitu a sledujú vašu dennú rutinu pre čo najkomplexnejšie dáta. A podporujú viac ako 90 rôznych športov a cvičení, ktoré môžete zapnúť pred tréningom, aby vám fitness hodinky Galaxy Watch 4 zmerali výkon.

So Samsung Galaxy Watch 4 to bude srdcová záležitosť

Zmerajte si krvný tlak, alebo EKG v reálnom čase. Galaxy Watch 4 disponujú špeciálne vyvinutým senzorom Samsung BioActive, ktorý vám po prvotnej kalibrácii klasickým tlakomerom s manžetou umožní kedykoľvek vykonať rýchle meranie. Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch 4 potom pošlú všetky nazbierané dáta do vášho telefónu, odkiaľ ich môžete pohodlne zdieľať ďalej.

So Samsung Galaxy Watch 4 získate ucelenú spánkovú analýzu

Kvalitný spánok je pre špičkový výkon zásadný. Doprajte si odpočinok a nechajte vaše smart hodinky Galaxy Watch 4 poskytnúť vám dáta o jednotlivých fázach spánku, okysličení krvi, či vzorkách chrápania. Okrem toho získate prístup k najnovším štúdiám od neziskovej organizácie National Sleep Foundation, vďaka ktorým budete môcť zlepšiť svoje návyky – a taktiež kvalitu nočného odpočinku.

Minimalizmus v tej najčistejšej forme

Vychutnajte si každú elegantnú krivku smartwatch Galaxy Watch 4. Ich moderný vzhľad sa krásne snúbi s odolnosťou – zoštíhlený hliníkový rámik Armor Aluminium im poskytuje ochranu pred mechanickým poškodením, pri cvičení sa tak môžete úplne sústrediť iba na váš výkon. Prispôsobte si ich na mieru pomocou širokej ponuky remienkov, od športového až po hybridný kožený.

So Samsung Galaxy Watch 4 získate zábavný look na každý deň

Ste za analógové, alebo digitálne? Tak či tak sa máte na čo tešiť! Spoločnosť Samsung pripravila nespočetné množstvo rôznych štýlov pozadia, fontov a farieb, aby si mohol vybrať naozaj každý. A je len na vás, ako často si ich zmeníte. Navyše máte k dispozícii zábavné AR emotikony, pomocou ktorých môžete vyjadriť vašu aktuálnu náladu a ukázať priateľom, čo práve robíte – či už odpočívate s obľúbeným playlistom, alebo intenzívne cvičíte. To všetko dokážu nové dotykové hodinky Samsung Galaxy Watch 4.

Zdokonalené intuitívne ovládanie s Wear OS

Dlho očakávané platenie pomocou Google Pay je tu! U Galaxy Watch 4 sa teraz môžete tešiť na operačný systém Wear OS a s ním aj ľahký a rýchly prístup k vašim obľúbeným aplikáciám priamo na vašom zápästí. Vďaka bohatej ponuke máte skutočne na výber – od aplikácií s motivačnou hudbou k tréningu s celou škálou aplikácií zameraných na fitness a zdravie.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android s GMS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja OLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 40 mm
Materiál puzdra Hliník
Farba puzdra Strieborná
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 25,9 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, LTE, WiFi, GPS
Typ NFC platby Google Pay
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Vyjdené poschodia, Tempo, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie krvného tlaku, EKG, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Detekcia chrápania, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Hlasový asistent Google Assistant, Bixby

Notifikácie a volania

Telefonovanie S eSIM kartou (nové tel. číslo)
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Wear OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Biela
Materiál remienka Plast
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 19 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 40 h (1,67 d)
Bežná výdrž batérie 40 h (1,67 d)
Kapacita úložiska 16 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Samsung
Modelový rad Galaxy Watch 4
Model 40mm
Kód:  SaGALW440slte
Produktové číslo:  SM-R865FZSAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18