Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm titánové

3,2 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm titánové

Prémiové smart hodinky od Samsung pre zdravší život

Samsung Galaxy Watch3 – inteligentný strážca vášho zdravia na zápästí

Sofistikované spojenie inovatívneho dizajnu so špičkovou produktivitou smartfónov. Prémiové inteligentné hodinky Galaxy Watch3 od spoločnosti Samsung v sebe snúbia nadčasovú krásu klasických analógových hodín a množstvo praktických funkcií, ktoré podporia váš zdravý životný štýl. Pokročilý monitoring zdravia, vynikajúca Bluetooth kompatibilita, variabilita ciferníkov, otočná luneta či odolnosť vojenskej triedy – to je len pár z množstva vymožeností, ktoré vám Galaxy Watch3 prinášajú v neodolateľných farebných kombináciách ciferníkov a remienkov.

Otočná luneta pro pohodlné a rýchle ovládanie hodiniek Galaxy Watch3

Nestrácajte čas vyťukávaním, smart hodinky Galaxy Watch3 sú vybavené obľúbenou otočnou lunetou, vďaka ktorej v zlomku sekundy nastavíte, čo práve potrebujete. Pripravené sú aj dve veľkosti – 45 mm a 41 mm vyhotovenie podľa vášho vkusu a potreby. Takto si hodinky Samsung dokážete maximálne prispôsobiť nielen na vaše zápästie, ale aj pre jednotlivé aktivity.

Samsung Galaxy Watch3 majú prémiový dizajn klasických hodiniek

Dôležitou súčasťou inteligentných hodiniek Samsung Galaxy Watch3 je aj samotný remienok, ktorý je z nerezovej ocele. Nielenže hodinkám dodáva elegantný look, ale je tiež veľmi príjemný na nosenie.

Väčší displej, tenké a ľahké telo

Subtílny tenší rám umožnil zväčšiť samotný displej, aby bolo používanie smart hodiniek Samsung Galaxy Watch3 ešte komfortnejšie a mohli ste sa tak naplno sústrediť len na to, čo je dôležité. Samsung Galaxy Watch3 sú tenšie a o 15 % ľahšie, takže sa na vašom zápästí budú vždy decentne vynímať.

Hodinky Samsung Galaxy Watch3 vám umožnia prispôsobiť si ciferník podľa vášho looku

Jediné hodinky a toľko variácií! Celkový vzhľad svojich inteligentných hodiniek Galaxy Watch3 môžete meniť hoci aj každý deň. Okrem pestrej ponuky remienkov si vyberte z množstva rôznych štýlových ciferníkov a komponentov, ktoré môžete vzájomne kombinovať podľa nálady. Buďte vždy maximálne zladení – či už pri športe alebo na rande.

Každý nádych pod kontrolou

Vždy môžete byť ešte lepší. A inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch3 vám v tom pomôžu – vďaka červeným LED a infračerveným lúčom dokážu detegovať hladinu vášho SpO2 alebo množstva kyslíka v krvi, takže budete vždy vedieť, aký výkon môžete očakávať.

So Samsung Galaxy Watch3 je bezpečie na prvom mieste

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch3 myslia aj na vašu ochranu. Vďaka integrovanému akcelerometru dokážu identifikovať prudký pád a poslať SOS správu s určením vašej polohy vybranému kontaktu.

Spánkový režim na jednotku

Odpočinok a dobrý spánok sú základom dobrého zdravia. Samsung Galaxy Watch3 pre vás pracujú aj počas vášho oddychu – stačí si ich ponechať na zápästí aj počas noci a ráno budete mať perfektný prehľad o vašich REM cykloch, hĺbke a celkovom čase spánku. V spolupráci s National Sleep Foundation navyše v hodinkách nájdete aj tipy a edukačný obsah, ktorý vám pomôže pri vašej každodennej regenerácii a relaxe.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,4 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 45 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Čierna
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 43 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie krvného tlaku, EKG, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Správy Odpoveď na správu diktovaním, Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Tizen
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 151 h (6,29 d)
Bežná výdrž batérie 56 h (2,33 d)
Kapacita úložiska 8 GB

Značka/model

Značka Samsung
Modelový rad Galaxy Watch 3
Model 45mm
Kód:  SaGALW3e
Produktové číslo:  SM-R840NTKAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04