Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab S8 Ochranné polohovacie puzdro čierne

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S8 Ochranné polohovacie puzdro čierne

Originálne puzdro na tablet Samsung Galaxy Tab S8 s integrovaným stojanom



Ochrana v elegantnom kabáte

Vyhnite sa všetkým nástrahám každodenného používania – nemotornému vykĺznutiu z rúk, poškriabaniu alebo rozbitiu displeja v dôsledku pádu na zem. A ďalším nehodám dokážete jednoducho zabrániť kvalitným puzdrom na mieru. Zabaľte svoj tablet Galaxy Tab S8 do rafinovaného dizajnu a niekoľkonásobne predĺžte jeho životnosť. Obal na tablet vám navyše poslúži ako pevný stojan, takže si všetky svoje obľúbené filmy a seriály môžete vychutnať v uhle od 30 do 75 stupňov rovnako pohodlne počas dlhej cesty vlakom, v škole cez prestávku alebo doma na posteli.



Neoddeliteľná súčasť S Pen

Čaká vás neplánovaná porada v kancelárii? Zaujímavá prednáška? Alebo potrebujete jednoducho upraviť grafiku priamo pred klientom? Vezmite si so sebou tablet so stylusom S Pen, ktorý môžete použiť ako klasické pero. Nielenže ušetríte papier, ale tiež ho prakticky nabijete na zadnej strane puzdra bez toho, aby vám vypadlo.



Dôraz na prvý dojem

Nezabudnite, že estetické vyhotovenie má vplyv na vzhľad celého zariadenia. Nech sa vydáte kamkoľvek, zanecháte dobrý dojem. Obal na tablet Samsung Galaxy Tab S8 v modernom dizajne disponuje nutnou dávkou minimalizmu a prinesie vám zaslúžený obdiv nielen u kolegov. Použitý materiál je veľmi príjemný na dotyk, nezvyšuje váhu zariadenia a flexibilným nastavením zaisťuje ľahšiu prácu pri samotnom používaní. Okrem toho dokonale chráni pred poškriabaním, mechanickým poškodením či nevítaným znečistením.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab S8

Typ a materiál

Typ puzdra Zadný kryt
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé
Materiál TPU, Polykarbonát

Rozmery

Max. veľkosť tabletu 11 "

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Integrovaný stojan, Výrezy na konektory a tlačidlá

Modelový rad

Modelový rad Samsung Galaxy Tab S
Kód:  SP051md5
Produktové číslo:  EF-RX700CBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13