Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab S7

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S7

Tablet od spoločnosti Samsung ponúkne rozsiahly displej s uhlopriečkou 11 ". Tablety s touto veľkosťou sú perfektné na písanie, grafické práce či sledovanie filmov. Procesor tabletu Samsung Galaxy Tab S7 má 8 jadier a fičí na kmitočte 3,09 GHz. Pamäť RAM pri veľkosti 6 GB dodáva tabletu dostatok výkonu na grafické práce či náročné hry. Tablet Samsung Galaxy Tab S7 beží na systéme Android 10.

Kľúčové prednosti tabletu Samsung Galaxy Tab S7

  • TFT displej tabletu s uhlopriečkou 11 "
  • Operačná pamäť 6 GB
  • Vnútorné úložisko s kapacitou 128 GB a viac
  • Tablet Samsung pracuje so systémom Android 10
  • Zadný fotoaparát má rozlíšenie 13 Mpx
  • Predný snímač má rozlíšenie 8 Mpx
  • Samsung Galaxy Tab S7 využíva rozhranie USB-C
  • Možnosť rozšírenia úložiska tabletu za pomoci pamäťovej karty MicroSD
  • Výdrž batérie až 16 h

Fotoaparát tabletu Samsung Galaxy Tab S7

K sieti sa s tabletom Samsung pripojíte cez WiFi. S ďalšou technikou sa spojí nenahraditeľným Bluetooth. Ochudobnení nebudete ani o výhody, ktoré predstavuje príjem signálu GPS. Tablet Samsung Galaxy Tab S7 zachytí úžasné fotografie hlavným fotoaparátom s rozlíšením 13 Mpx. Predná šošovka na selfie fotky má 8 Mpx.

Konektory a výbava tabletu Samsung Galaxy Tab S7

Najpodstatnejší je konektor umožňujúci spojenie s počítačom a dobíjanie. V tablete Samsung Galaxy Tab S7 poslúži maximálne rýchly konektor USB-C. Ak vám nevystačí vám interná pamäť, iste sa vám bude hodiť slot na pamäťovú kartu MicroSD s maximálnou kapacitou 1000 GB. Širokú využiteľnosť umožňujú integrované senzory, model Samsung má gyroskop.

Kód:  SATA1024aNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11