Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 Charging Dock POGO Čierna

4,0 2 hodnotení

Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 Charging Dock POGO Čierna

Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 je vďaka svojmu skvelému displeju ako stvorený na prezeranie fotografií či videí. Vďaka kombinácii Galaxy Tab S4/Tab A2 a Charging Dock POGO získate jednoduchý a účelový stojan. Pracujte, nakupujte, píšte svoje e-maily, jednoducho využívajte svoj tablet so všetkými výhodami pohodlnejšieho ovládania a rozsiahlejšej obrazovky. Stačí všetko zapojiť do dokovacej stanice Charging Dock POGO.

Kľúčové vlastnosti dokovacej stanice Charging Dock POGO

  • Dokovacia stanica určená pre Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2
  • Jednoduchá montáž a jednoduché pripojenie
  • Elegantné čierne vyhotovenie

Jednoduché zapojenie

Svoj tablet premeníte na domáci inteligentný displej v priebehu niekoľkých sekúnd. Všetko, čo k tomu potrebujete je tablet Samsung Galaxy Tab S4/Tab A2 a Charging Dock POGO. Jednoducho svoj tablet položíte na nabíjaciu základňu POGO. Konektory POGO na doku sú navrhnuté tak, aby umožňovali jednoduché pripojenie a demontáž, bez potreby ďalšieho pripojenia.

Kód:  SAAA0009a3
Produktové číslo:  EE-D3100TBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06