Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE biely

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE biely

Najnovší model tabletu Galaxy Tab S2 od Samsungu ponúka opäť špičkové spracovanie s najmodernejšou výbavou a nádherným tenkým telom. Vysoko jemný Super AMOLED displej a extra výkonný osemjadrový procesor Snapdragon patria k absolútnej špičke medzi súčasnými technológiami. Pridajte k tomu najnovšiu verziu systému Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou Touch WIZ a dostanete jeden z najlepších tabletov medzi aktuálnymi topmodelmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásna tenká konštrukcia s hmotnosťou 267 g
  • Super AMOLED displej s rozlíšením 2 048 × 1 536 pixelov
  • Vysoko výkonný osemjadrový procesor Snapdragon 652
  • 8 Mpx zadný fotoaparát a 2,1 Mpx predná kamera
  • Zabudovaný modul 4G LTE
  • Podpora kariet microSD s kapacitou až 128 GB
  • Najnovší systém Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou Touch WIZ
  • Zabezpečenie pomocou odtlačkov prstov

Úchvatné zobrazenie aj záznam

Displej s veľkosťou 8" ponúka rozlíšenie 2 048 × 1 536 pixelov, ktoré je tak jemné, že jednotlivé pixely nie je možné rozoznať okom. Pomer strán 4 : 3 je prispôsobený na čítanie časopisov a používanie webu. Prepnutím do režimu čítania dôjde k úprave jasu obrazovky a zmene tapety, čím vznikne ideálne prostredie na čítanie elektronických publikácií, ktoré bolo navrhnuté tak, aby minimalizovalo únavu očí.
Zachyťte vďaka pokročilým funkciám fotoaparátu nezabudnuteľné okamihy. Tablet je vybavený výkonným zadným 8 Mpx fotoaparátom, ktorý dokáže robiť video v rozlíšení až QHD. Predná 2,1 Mpx kamera potom obstará kvalitnú videokomunikáciu a samozrejme aj obľúbené selfie.

Maximálny výkon

Spracovávajte vďaka vysoko výkonnému osemjadrovému procesoru Snapdragon 652 viac úloh súčasne ako profesionál. Sledujte filmy v rozlíšení Full HD, zatiaľ čo listujete digitálnym časopisom, elektronickou publikáciou alebo pri prehliadaní webu. Spúšťajte viac aplikácií v režime rozdelenej obrazovky alebo v polohovateľných vyskakovacích oknách. Všetky funkcie tabletu by však boli obmedzené bez dobrého prístupu k internetu, ten je zaistený WiFi 802.11ac a modulom 4G LTE.

Kód:  SATA1013f
Produktové číslo:  SM-T719NZWEXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12