Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab S 10.5 WiFi Titanium Bronze (SM-T800)

4,8 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung Galaxy Tab S 10.5 WiFi Titanium Bronze (SM-T800)

Jedinečný kúsok

Kórejská spoločnosť Samsung si vám dovoľuje predstaviť doteraz najviac našliapaný tablet vo svojej ponuke. Galaxy Tab S totiž predstavuje maximálnu výpočtovú silu ukrytú pod nádherným Super AMOLED panelom. Na uhlopriečke 10,5 palca si vychutnáte rozlíšenie 2560 x 1600 bodov a vďaka neuveriteľnému kontrastnému pomeru 100 000:1 uvidíte aj tie najjemnejšie detaily.

Displej so širokou škálou farieb

Bohatý, hlboký a farebný svet, ktorý vidíte vlastnými očami, sme preniesli do sveta, na ktorý sa môžete pozerať vo svojich rukách. V porovnaní s tabletmi vybavenými bežným displejom LCD s mierou reprodukcie farieb 73 % reprodukuje displej Super AMOLED farby, ktoré zodpovedajú až 94 % skutočných farieb v prírode, vďaka čomu si môžete videá, fotografie a ďalší obsah vychutnávať v úplne famóznych farbách.

Tenký a pekný dizajn

Aj napriek luxusným rozmerom displeja vás prekvapí príjemne nízka hmotnosť. Krásnych 298 gramov nepredstavuje žiadny problém aj pri dlhodobom používaní. Hrúbka sa zastavila na pozoruhodných 6,6 milimetroch. Na zadnej strane nechýba elegantný dierovaný vzor, ktorý je dokonale príjemný pri každom dotyku.

Bezpečnosť je veľmi dôležitým faktom pri výbere, a preto došlo k jej vylepšeniu v podobe zabudovaného snímača odtlačkov prstov.
Jednoduchým prejdením prsta tak tablet odblokujete po jeho zapnutí a navyše možno u konkrétnych služieb ľahko a rýchlo vykonať bezpečnú autorizáciu, napríklad na sťahovanie obsahu pomocou Samsung Services už nie je potrebný kód, stačí len váš otlačok.

Skutočný multitasking

Funkcia viac okien vám umožňuje ľahko vykonávať viac činností na jednej obrazovke. Môžete si napríklad prehliadať web behom sledovania videa alebo chatovania s priateľm. S režimom viac užívateľov sa môže do zábavy pustiť celá rodina. Každý má svoj účet, ktorý obsahuje všetky nastavenia aplikácií, rozvrhnutie plochy či súkromných poznámok.

Pohodové sprístupňovanie

Keď vo svojom telefóne a tabletu GALAXY Tab S nastavíte aplikáciu SideSync 3.0, môžete ľahko zobraziť obrazovku telefónu na tablete, prenášať dáta alebo kopírovať a vkladať text. Dokonca možno behom okamihu presmerovať hovory. Takéto riešenie má veľkú výhodu - telefón totiž nemusí byť priamo v dosahu Wi-Fi alebo Bluetooth tabletu a môže sa pokojne nachádzať ďaleko od vás, napriek tomu možno vybaviť všetky telefonáty.

Prémiový obsah

Vychutnajte si prémiový obsah zadarmo od renomovaných domácich aj svetových poskytovateľov a využite tak tablet Galaxy Tab S naplno ako pri práci, tak pri zábave. Denníky Blesk a Sport na 12 mesiacov, týždenník Reflex na 6 mesiacov, prístup do videotéky Ivio na štvrť roka, krásnych 50 GB na Dropxboxe, ale tiež extra prídavky do hier Asphalt 8 alebo Cut the Rope 2. Kompletný prehľad bonusového obsahu vám doslova vyrazí dych.

*Tento produkt disponuje 8-jadrovým procesorom Samsung Exynos 5 Octa so štyrmi jadrami ARM Cortex-A15 s taktom 1,9 GHz a štyrmi úspornými jadrami ARM Cortex-A7 s taktom 1,3 GHz

Kód:  RS510i
Produktové číslo:  SM-T800NTSAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19