Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab Pre ??8.4 WiFi White (SM-T320)

4,8 93 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung Galaxy Tab Pre ??8.4 WiFi White (SM-T320)

Patrí do rodu najlepších

Špičkový tablet s nekompromisnou hardvérovou aj softvérovou výbavou sa stane vašim spoločníkom nielen počas nudných chvíľ, kedy vás dokáže zabaviť na dlhé hodiny, ale príde vhod aj pri pracovných schôdzkach či konferenciách. Vďaka šikovným funkciám na zdieľanie súborov nemusíte mať neustále k dispozícii počítač, aby ste vaše súbory mohli vytvárať či upravovať.


Displej

Tenký a úžasne ľahký

Vizuálna dokonalosť

Vysoké rozlíšenie WQXGA (2560 × 1600) už dávno nie je výsadou iba tých najväčších displejov. Tablet Galaxy Tab Pro ??vo svojom 8,4" displeji skrýva viac než 4 milióny pixelov, ktoré sa postarajú o dokonalé zobrazenie aj tých najjemnejších detailov.


Jemné rozlíšenie, hrubý výkon

Dostatok výkonu pre takto jemný displej zaisťuje špičkový štvorjadrový procesor Snapdragon od firmy Qualcomm, ktorý predstavuje súčasnú špičku medzi mobilnými procesormi. Hravo a plynule zvládne všetko, na čo si len s tabletom spomeniete.

Výkon

Výkonom čnie nad notebookmi


Sdílení souborů

Zdieľanie súborov

Zdieľanie súborov kdekoľvek

Nebuďte stále viazaní na počítač, kedykoľvek vás inšpiruje niečo nové. S funkciou Remote PC môžete okamžite zdieľať a upravovať súbory z počítača priamo na tablete Galaxy Tab Pro, nech už budete kdekoľvek s prístupom na internet.


Nový spôsob spolupráce

Meetingy môžu byť teraz vďaka e-Meeting oveľa produktívnejšie, efektívnejšie a ekonomickejšie.

Tento osobný organizátor s excelentnými sprístupňovacími schopnosťami vám a vašim spolupracovníkom umožní zdieľať dáta či dokonca písať poznámky do otvoreného dokumentu.

Spolupráce

Osobný organizátor


Videohovory

Videohovory v plnej paráde

Spoľahlivý nástroj WebEx

Komunikujte pomocou videokonferencií až s 8 ďalšími pracovníkmi so spoľahlivou aplikáciou WebEx. Uskutočňujte skupinové hlasové hovory či videohovory a súčasne so všetkými účastníkmi zdieľajte dokumenty.

Kód:  RS207e4
Produktové číslo:  SM-T320NZWAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04