Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab Active WiFi Titanium Green (SM-T360)

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab Active WiFi Titanium Green (SM-T360)

Zoznámte sa s novým odolným tabletom s 8palcovým displejom v zelenom prevedení. Galaxy Tab Active spĺňa certifikáciu IP67 , Takže je odolný voči počasiu aj náročnejším aktivitám. S dodávaným nasadeným krytom vydrží pád z 1,2 metra, odolá prachu aj vode v hĺbke 1 meter po dobu 30 minút. Ideálny je tak pre všetkých profesionálov, ktorí pri sebe v náročných podmienkach v teréne potrebujú mať spoľahlivé zariadenie. Telefón je vybavený aj slotom pre pero C Pen.

Štvorjadrový procesor

Aby prostredie Google Android 4.4 KitKat bolo maximálne plynulé, o chod sa stará štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 , Taktovaný na frekvencii 1,2 GHz. Limitom pre vás nebude ani úložný priestor. K dispozícii totiž máte veľkorysú 16GB pamäť, a keby vám nestačila, rozšírte si ju pomocou pamäťových kariet Micro SD. Vášmu náročnému tempe bude dlho stačiť, 4450mAh batéria podľa výrobcu stačí na 10hodinová prevádzka. Výdrž predĺžite úspornou prevádzkou, prípadne môžete batériu kedykoľvek vymeniť.

Jemný displej

Na prvý pohľad je zrejmá trojica hardvérových tlačidiel a pogumované hrany chrániace pri pádoch a otrasoch. Prednej strane dominuje 8-palcový displej dostatočne jemný aj pre veľké detaily. Využite prednú kameru pre videohovory alebo si urobte obľúbenú selfie pod vodou. Zadná kamera s rozlíšením 3,1 MPx je vybavená autofocusom pre kvalitnejšie fotky. Tablet sa vďaka svojim krivkám a nízkej hmotnosti 393 gramov dobre drží a používa.

Kód:  SATA1001
Produktové číslo:  SM-T360NNGAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19