Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab A 9,7" WiFi čierny (SM-T550N)

4,8 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Tab A 9,7" WiFi čierny (SM-T550N)

Optimální zážitek ze sledování

Optimálny zážitok zo sledovania

Tablet Galaxy Tab A povznesie prehliadanie webu a čítanie na doteraz nepoznanú úroveň. Jeho obrazovka s pomerom strán 4:3 je ideálny na prezeranie webu aj čítanie kníh, časopisov a novín.


Lepšie fotografie s funkciou automatického ostrenia

Zadný 5-Mpx fotoaparát tabletu Galaxy Tab A ponúka v oblasti fotografovania fantastické možnosti. S funkciou automatického ostrenia pre vás bude zhotovovanie ostrejších snímok aj videí doslova hračkou. Čiarové kódy a QR kódy teraz bude možné skenovať - ??a tým získavať informácie o produktoch, ktoré vás zaujímajú - bez toho, aby bolo potrebné sťahovať nejaké ďalšie aplikácie.

 Samsung Galaxy Tab A 9.7" S-Pen WiFi bílý


Prémiový obsah a služby zdarma

Prémiový obsah a služby zadarmo

Tablet Galaxy Tab A ponúka používateľom celý rad bezplatného obsahu. Súčasťou nákupu je aj šesťmesačné predplatné týždenníka The Economist, 12-týždňové predplatné denníka New York Times a stiahnutie elektronickej publikácie prostredníctvom aplikácie Kindle for Samsung raz za mesiac zadarmo.


Vysoký výkon

O úžasný výkon tabletu Galaxy Tab A sa starajú 1,2 GHz štvorjadrový procesor, 1,5 GB pamäte RAM a najnovší operačný systém Android Lollipop. To všetko je doplnené o zjednodušené používateľské rozhranie, ktoré je šité na mieru novému pomeru strán obrazovky. Vychutnajte si bezproblémový prístup k obrovskému množstvu multimediálneho obsahu.

 Samsung Galaxy Tab A 9.7" S-Pen WiFi bílý

Bezproblémové připojení

Bezproblémové pripojenie

Pripojte tablet Galaxy Tab A k Samsung Smart TV, na ktorom môžete sledovať videá, prezerať fotografie a veľa ďalšieho. Na spárovanie zariadenia môžete použiť účet Samsung alebo technológiu Bluetooth - a sledovať obsah tabletu Galaxy Tab A na Samsung Smart TV alebo naopak.


Zábava pre deti

Detský režim tabletu Galaxy Tab A ponúka veľa detských aplikácií, ktoré boli navrhnuté nielen pre to, aby vzdelávali, ale aj pre to, aby bavili. Nechýba ani celý rad aplikácií zameraných na rozvoj talentu a záujmov vašich detí. Nemusíte sa báť, že by vaše deti trávili s týmto zariadením príliš času - detské používanie tabletu je možné regulovať pomocou prispôsobiteľných obmedzovacích funkcií.

Zábava pro děti
Kód:  SATA1003
Produktové číslo:  SM-T550NZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16