Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi čierny

4,7 13 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Tab A 7.0 WiFi čierny

Rodina tabletov od spoločnosti Samsung dostáva novú posilu do tej najatraktívnejšej cenovej relácie. Galaxy Tab A 7.0 s modelovým označením SM-T280 predstavuje spojenie úhľadného dizajnu s neuveriteľnou praktickosťou a vďaka hmotnosti 283 gramov je navyše dokonale prenosný. Toto kompaktné a štýlové zariadenie tak budete mať neustále pri sebe.

Kľúčové vlastnosti

  • Tablet so 7" displejom a ideálnymi rozmermi
  • Moderné línie a pravidelný tvar zadnej strany na pohodlné držanie
  • Nevymeniteľná batéria s kapacitou 4 000 mAh
  • Optimalizovaný detský režim
  • Hybridné rádio kombinuje FM a online príjem s možnosťou nahrávania

Všetko pre optimálny zážitok

Čelnej strane dominuje 7"displej s rozlíšením 1 280 × 800 bodov, čo je úplne dostačujúca hodnota. Pod displejom sa nachádza klasické hardvérové tlačidlo, ktoré je doplnené dvojicou senzorických ovládačov na návrat späť alebo vyvolanie posledných spustených aplikácií. Tablet je poháňaný štvorjadrovým procesorom v kombinácii s 1,5 GB operačnej pamäte. Na inštaláciu všetkých programov je potom pripravená interná pamäť s kapacitou 8 GB. To nie je vskutku veľa, a preto je pripravená pozícia pre micro SD kartu s veľkosťou až 200 GB.

Praktický fotoaparát

Samsung Galaxy Tab A 7.0 vo verzii pre rok 2016 však vie aj celkom obstojne robiť snímky. K tomu je vybavený zadnou kamerou s automatickým zaostrovaním a rozlíšením 5 Mpx. Dokážete tak zhotovovať zaujímavé panoramatické snímky a dokonca aj vytvárať animované obrázky vo formáte GIF.

Digitálne ihrisko pre deti

Tablet je nachystaný odolať aj náporu detských rúk, pretože nechýba optimalizovaný mód Kids 4.0. Ponúka možnosť uzamknutia niektorých aplikácií alebo nastavenie doby používania. To je veľmi vhodné riešenie a nemusíte sa tak báť, že budú deti na tablete tráviť celé dni.

Kód:  SATA1012
Produktové číslo:  SM-T280NZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02