Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi

Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi je tablet v kovovom vyhotovení, ktorý je určený predovšetkým pre nenáročných používateľov, zakladajúcich si na dizajne a prijateľnej cene. Tento model predstavuje ideálneho spoločníka na prezeranie webu, sledovanie filmov a hranie hier nielen doma, ale predovšetkým na cestách. Tablet Galaxy Tab A 10.1 beží pod operačným systémom Google Android 9.0 Pie, ktorý je zárukou plynulých reakcií a množstva praktických funkcií ako napríklad detský režim, alebo technológia rozpoznania tváre.

Kľúčové vlastnosti tabletu Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi

  • Displej s veľkosťou 10,1" a rozlíšením 1 920 × 1 200 pixelov
  • Osemjadrový procesor Exynos 7904 a 2 GB operačná pamäť
  • Batéria s kapacitou 6 150 mAh
  • WiFi
  • Zadný 8 Mpx fotoaparát aj predná 5 Mpx kamera
  • Operačný systém Android 9.0 Pie

Tablet s Full HD+ displejom a výkonným hardvérom

Na prednej strane tabletu sa vyníma 10,1" LCD displej s Full HD+ rozlíšením (1 920 × 1 200 pixelov), vďaka ktorému si vychutnáte dostatočne kvalitný obraz. Galaxy Tab A 10.1 WiFi je vybavený osemjadrovým procesorom Samsung Exynos 7904 s taktom 1,8 GHz. Operačná pamäť ponúka kapacitu 2 GB, čo je optimálna hodnota pre menej náročné aplikácie a hry. Interná pamäť ponúka 32 GB priestoru na vaše dáta a môžete ju ešte rozšíriť o pamäťovú kartu microSDXC s kapacitou až 400 GB.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi má kvalitné fotoaparáty

Pre milovníkov fotografií je pripravená dvojica fotoaparátov. Ten na zadnej strane ponúka objektív so snímačom s rozlíšením 8 Mpx. Predná selfie kamera disponuje 5 Mpx rozlíšením a postará sa tak o kvalitné videohovory. Batéria s kapacitou 6 150 mAh sľubuje slušnú životnosť. Nechýbajú ani funkcie ako napríklad Bluetooth 5.0, GPS a WiFi 802.11ac, či konektor USB-C.


Kód:  SATA1015pNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19