Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE čierny

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE čierny

Tablet Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE s veľkosťou displeja 10,1" predstavuje vyššiu triedu tabletov so špičkovou výbavou v dobrej cenovej relácii. Vďaka veľkej obrazovke predstavuje Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE ideálneho spoločníka pre prehliadanie webu, sledovanie filmov aj hranie hier doma i na cestách. Výkonný hardvér spoločne so systémom Android 6.0 zaistí plynulé prostredie a veľká 7 300mAh batéria zase umožní prevádzku aj po celý deň.

Kľúčové vlastnosti čierneho tabletu Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE

  • Displej o veľkosti 10,1" a rozlíšením 1 920 × 1 200 pixelov
  • Osemjadrový procesor Exynos a 2GB operačnej pamäte
  • Batéria s kapacitou 7 300 mAh
  • Zabudovaný modem 4G LTE
  • Zadný 8 Mpx fotoaparát aj predná 2 Mpx kamera
  • Operačný systém Android 6.0

Všetko pre optimálny zážitok

Čelnej strane čierneho tabletu Samsung Galaxy Tab A LTE vládne 10,1" IPS displej s rozlíšením 1 920 × 1 200 bodov, čo je úplne dostačujúca hodnota pre jemný obraz. Pod displejom sa nachádza klasické hardvérové ??tlačidlo, ktoré je doplnené dvojicou senzorických ovládačov pre návrat späť alebo vyvolanie posledných spustených aplikácií. Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE je poháňaný osemjadrovým procesorom Exynos 7870 v kombinácii s 2 GB operačnej pamäte. Pre inštaláciu všetkých programov je potom pripravená interná pamäť s kapacitou 32GB. Tú možno ďalej rozšíriť pomocou pozície pre micro SD kartu s veľkosťou až 200 GB.

Praktický fotoaparát

Tablet Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE vie aj celkom obstojne robiť snímky. Na to je vybavený zadnou kamerou s automatickým zaostrovaním a rozlíšením 8 Mpx. Predná 2 Mpx kamera potom spoľahlivo obstará videokomunikáciu vo veľmi dobrej kvalite. Tá by nebola možná bez dobrého prenosu dát, ktorý obstaráva rýchla WiFi štandardu 802.11ac a zabudovaný modem 4G LTE pre rýchly dátový prístup do mobilných sietí.

Kód:  SATA1015n
Produktové číslo:  SM-T585NZKEXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16