Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi Black (SM-T530)

4,7 36 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi Black (SM-T530)


Displej

Určite sa vám bude páčiť

Štýlový dizajn

Vitajte na prahu inovovaného modelového radu pod označením Samsung Galaxy Tab 4. Mobilita sa snúbi s elegantným dizajnom v tenkom tele, ale napriek tomu zostáva k dispozícii rozkošný displej s uhlopriečkou 10,1 palca. Príjemné rozlíšenie 1280 x 800 bodov poskytuje krištáľovo čistý obraz plný farieb.


Široké možnosti nasazení

Zdieľanie obsahu funguje skvele

Zvláda množstvo úloh súčasne

Takto rozmerný kúsok si právom zaslúži podporu viacerých okien, vďaka ktorým môžete súčasne sledovať filmy aj komunikovať s priateľmi. Rýchlu odozvu a radosť pri každodenných činnostiach vám dopraje štvorjadrový procesor, ktorého frekvencia je 1,2 GHz.


Štedrá kapacita

Síce máte k dispozícii vnútorné úložisko s kapacitou 16 GB, ale kedykoľvek môžete pridať micro SD kartu s veľkosťou až 64 GB.
Ďalšiu možnosť vám pripravila priamo spoločnosť Samsung. Ide totiž o funkciu Samsung Link. Stačí sa prihlásiť k svojmu účtu a všetky vaše filmy, obrázky, hudba aj dokumenty z ostatných zariadení budú k dispozícii aj vo vašom tablete.

Oblíbený obsah

Obľúbený obsah všade


Prešiel odtučňovacou kúrou

Pretože váži len 487 gramov, bude putovať z ruky do ruky doslova stále. Práve v tom okamihu určite naplno oceníte elegantný zadný kryt, ktorý sa pýši povrchovou úpravou v imitácii kože.

Lehký jako pírko

Naozaj tenký kúsok

Kód:  RS501g
Produktové číslo:  SM-T530NYKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04