Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab 3 Kids (SM-T2105)

4,7 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung Galaxy Tab 3 Kids (SM-T2105)

Úsmev na tvári detí je vždy na nezaplatenie. Preto spoločnosť Samsung prichádza s tabletom navrhnutým do posledného detailu špeciálne pre vašich najmenších. Prepracované užívateľské prostredie hrá farbami a určite vyčarí úsmev na tvári každej ratolesti hneď na prvý pohľad. Tento špeciálny tablet Samsung Galaxy TAB 3 Kids si rýchlo zamilujú nielen deti, pre ktoré je ideálnym doplnkom do nového digitálneho života, ale aj rodičia, ktorým prinesie koľkokrát ťažko dosiahnuteľný pokoj.

Rozhranie pre deti


Užívateľské rozhranie v tablete Samsung Galaxy 3 Kids je prepracované a prispôsobené deťom. Je veľmi jednoduché a deti ho ľahko a rýchlo pochopia. Všetky aplikácie sú vyobrazené pomocou veľkých kariet a sú pestrofarebné, aby upútali pozornosť vášho dieťaťa. K zábave prispievajú tiež rôzne postavičky sprevádzajúce prostredím tabletu, ktoré je možné tiež meniť.

Bezpečné používanie


S tabletom Samsung Galaxy 3 Kids si prídu na svoje nielen deti, ale aj rodičia. Tí môžu riadiť jeho používanie pomocou rodičovskej kontroly. Ľahko tak zamedzia deťom prístup k nevhodným aplikáciám (sami si zvolia, ktoré aplikácie pridajú do detského režimu), dobu, počas ktorej môžu tablet deti používať a v neposlednom rade ho ľahko prepnú do klasického režimu, takže si nemusia kupovať tablet aj pre seba.

Bohatý detský obsah


Vaše deti si môžu prostredníctvom tabletu Galaxy Tab Kids 3 vychutnávať najrôznejšie celosvetovo obľúbené detské aplikácie. Hneď po zapnutí budete mať predinštalovaných 9 aplikácií a k ostatným viac ako 600 rozdelených do kategórií získate ako majiteľ tabletu Samsung exkluzívny prístup. Zábava tak môže naplno začať!

Kód:  RS181a5
Produktové číslo:  SM-T2105GYAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01