Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi White (SM-T110)

4,1 20 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi White (SM-T110)


Výkonný, prenosný a veľmi tenký - taký je najnovší tablet Samsung Galaxy Tab3 Lite. Technici firmy vyhoveli požiadavkám fanúšikov pôvodného tabletu a v novom zariadení dokázali zmeniť všetko dôležité, o čo žiadali. Jednoduchý dizajn zaujme hardvérovým tlačidlom "domov" aj skvele spracovanou ergonómiou. 7" dotyková obrazovka má rozlíšenie 1024 x 600 bodov (WSVGA). Hrúbka zariadenia je menšia než centimeter, napriek tomu nechýba dvojjadrový procesor a jeho batéria vydrží 8 hodín prehrávania videí, 9 hodín práce na internete a až 200 hodín prehrávania hudby.
Vychutnávajte si multimédiá s dvojjadrovým procesorom s frekvenciou 1,2 GHz. Vaše hry aj filmy teraz prehráte celkom plynule. Zadný 2 MPx fotoaparát je vybavený inteligentnými funkciami na úpravu fotografií a zdieľanie. Ukladať fotografie a ďalšie dáta do cloudu vám umožní praktická technológia Samsung Link. Vďaka nej si navyše budete môcť prezerať svoje najdrahšie spomienky aj z iných zariadení, ako sú kompatibilné televízory, mobilné telefóny či počítače.
Úložisko na službe Dropbox vám navyše zaistí, že budete mať svoje dáta k dispozícii úplne všade. Pripojte sa pomocou Wi-Fi siete a všetky informácie máte jednoducho na dosah. Samozrejmosťou sú desaťtisíce dostupných Android aplikácií, s ktorými váš tablet môžete využiť na maximum. S hmotnosťou iba 310 gramov sa Samsung Galaxy Tab3 7.0 Lite ľahko stane vaším každodenným spoločníkom.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 7 " (17,78 cm)
Rozlíšenie HD 1024 × 600
Technológia displeja TFT

Úložisko

Kapacita úložiska 8 GB
Typ pamäťovej karty SDHC
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB (32 768 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS

Konektory a senzory

Konektory tabletu micro USB 2.0, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Pohybový senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean

Konštrukcia a farba

Výška 193,4 mm (19,34 cm)
Šírka 116,4 mm (11,64 cm)
Hĺbka 9,7 mm (0,97 cm)
Hmotnosť 310 g (0,31 kg)
Farba Biela
Kód:  RS207a
Produktové číslo:  SM-T110NDWAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09