Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110)

4,3 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110)


Výkonný, prenosný a veľmi tenký - taký je najnovší tablet Samsung Galaxy Tab3 Lite. Technici firmy vyhoveli požiadavkám fanúšikov pôvodného tabletu a v novom zariadení dokázali zmeniť všetko dôležité, o čo žiadali. Jednoduchý dizajn zaujme hardvérovým tlačidlom "domov" aj skvele spracovanou ergonómiou. 7" dotyková obrazovka má rozlíšenie 1024 x 600 bodov (WSVGA). Hrúbka zariadenia je menšia než centimeter, napriek tomu nechýba dvojjadrový procesor a jeho batéria vydrží 9 hodín pri prehliadaní internetových stránok, alebo 8 hodín pri sledovaní videí alebo až 200 hodín pri počúvaní hudby.
Vychutnávajte si multimédiá s dvojjadrovým procesorom s frekvenciou 1,2 GHz. Vaše hry aj filmy teraz pobežia celkom plynule. Zadný 2 MPx fotoaparát je vybavený inteligentnými funkciami na úpravu fotografií a sprístupňovanie. Ukladať fotografie a ďalšie dáta do cloudu vám umožní praktická technológia Samsung Link. Vďaka nej si navyše budete môcť prezerať svoje najdrahšie spomienky aj z iných zariadení, ako sú kompatibilné televízory, mobilné telefóny či počítače.
Úložisko v službe Dropbox vám navyše zaistí, že budete mať svoje dáta k dispozícii úplne všade. Pripojte sa pomocou Wi-Fi siete a všetky informácie máte jednoducho na dosah. Samozrejmosťou sú desaťtisíce dostupných Android aplikácií, s ktorými váš tablet môžete využiť na maximum. S hmotnosťou iba 310 gramov sa Samsung Galaxy Tab3 7.0 Lite ľahko stane vaším každodenným spoločníkom.

Kód:  RS207
Produktové číslo:  SM-T110NYKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02