Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 WiFi White (SM-T3100)

4,8 18 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 WiFi White (SM-T3100)

Majte svoj digitálny svet stále so sebou, či už sa budete pohybovať kdekoľvek. Tablet ponúkne za veľmi zaujímavú cenu 8" displej s rozlíšením 1280 × 800 bodov. Komunikáciu s priateľmi a rodinou obohatíte o vašu tvár vďaka webkamere. Vďaka operačnému systému Google Android 4.2 Jelly Bean získate prístup na herný portál Google Play, kde môžete nájsť tisíce aplikácií a hier, ktorých počet neustále narastá a väčšina je dokonca úplne zadarmo. Systém prešiel od prvých verzií mnohými vylepšeniami a optimalizáciami, takže práca s ním je veľmi rýchla a bezproblémová.

Najlepšia prenositeľnosť vo svojej triede


Rozmery tohto mimoriadne tenkého tabletu boli navrhnuté tak, aby umožňovali najlepšie uchopenie a pohodlné používanie, tak aby ste si tento tablet mohli bez obáv brať kamkoľvek so sebou. Vďaka užšiemu rámčeku poskytuje obrazovka maximálny priestor na vašu zábavu. Praktické, vždy pripravené funkčné hardvérové tlačidlá zase ponúkajú pohodlný zážitok ako pri používaní inteligentného telefónu.

Dokonalý multimediálny zážitok


Tento tablet ponúka všetko potrebné k tomu, aby ste si mohli vychutnávať svoje zážitky z multimédií. Režim čítania automaticky nastaví optimálne parametre zobrazenia, čím zabraňuje únave očí pri dlhšom čítaní. Aby bolo používanie viacerých aplikácií súčasne ešte jednoduchšie, je vám k dispozícii duálne zobrazenie, v ktorom je možné spustiť dve aplikácie súčasne. Vďaka funkcii Pop-up Video zvládnete drobné úlohy počas sledovania filmu. Video sa zobrazí v malom okne, takže vám neunikne žiadna scéna aj pri práci.

Vyšší výkon s úžasnými funkciami


Vďaka výkonnému dvojjadrovému procesoru s frekvenciou 1,5 GHz a pamäti RAM s bohatou kapacitou 1,5 GB si nevšimnete žiadne oneskorenia. Pre maximálny zážitok z vysokého výkonu, je k dispozícii displej s rozlíšením WXGA, strhujúcimi farbami a krištáľovou čistotou. Technológia Samsung Sound Alive a Dolby Surround vytvárajú špičkový zvuk s čistými dialógmi a konzistentnou úrovňou hlasitosti.
Kód:  RS181b2
Produktové číslo:  SM-T3100ZWAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14