Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S9+ Alcantara Cover modrý

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S9+ Alcantara Cover modrý

Doprajte svojmu telefónu luxus

Vychutnajte si ešte vyššiu úroveň elegancie. Štýlové puzdro vzniknuté v spolupráci spoločností Samsung a Alcantara SpA je tým najlepším, čo môžete svojmu smartfónu poskytnúť. Chráni pred poškodením, zabraňuje znečisteniu a skvele vyzerá.

Alcantara chráni aj dodáva štýl

Získajte pre svoj inteligentný telefón puzdro s prémiovým vzhľadom i perfektnou ochranou pred nárazmi. Vlákna luxusného materiálu Alcantara spĺňajú obe tieto požiadavky dokonale. Sú síce 400-krát tenšie ako vlas, ale napriek tomu neuveriteľne odolné.

Puzdro s prvotriednymi parametrami

Vkusné puzdro vám ponúka ten najlepší zážitok nielen pri dotyku, ale už pri obyčajnom pohľade. Váš telefón Samsung Galaxy S9 Plus ochráni ako pred nepríjemnými nárazmi, tak nevzhľadnými nečistotami. A k výnimočným vlastnostiam materiálu patrí aj skutočnosť, že je šetrný k životnému prostrediu.

Očarujúci dizajn

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S9+

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Koža
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké

Farba a motív

Barva Modrá
Kód:  SAAM22a12
Produktové číslo:  EF-XG965ALEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02