Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) Black

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) Black

Špičkový smartphone spájajúcej to najlepšie zo sveta fotografovania az chytrých telefónov. Samsung Galaxy S4 Zoom búra všetky bariéry a prináša nekompromisný fotoaparát s desaťnásobným optickým zoomom schovaným v tele výkonného a vybaveného telefónu s nádherným Super AMOLED displejom s QHD rozlíšením. Vďaka mnohým šikovným funkciám vás bude fotografovanie naozaj baviť a dosiahnete nádherných fotografií vo všetkých situáciách. Svižná práce v systéme aj veľmi rýchle fotografovanie a spracovanie obrazu vďačí dvojjadrovému procesoru a modernému operačnému systému Google Android Jelly Bean.


Nezmeškajte jedinečné okamihy

Nemajte s vašimi priateľmi a blízkymi len spomienky, ale vytvárajte nové zážitky a zachytávajte svet okolo vás priamo pri telefonovaní. Stačí pomocou revolučného mechanizmuZoom Ring okamžite spustiť režim fotografovania, stlačiť spúšť a zdieľať tak jedinečné okamihy pomocou správy. Galaxy S4 Zoom skrátka nie je iba smartphone s fotoaparátom. Je to z časti špičkový digitálny fotoaparát az časti výkonný smartphone s Androidom.


Fotky na dosah ruky

Funkcie rýchleho spustenia či skrátenej voľby vám umožní jednoduchým pootočením mechanizmu Zoom Ring v prednej časti fotoaparátu okamžite aktivovať mnoho fotografických režimov vrátane galérie, automatického a chytrého režimu. Stačí tak ľahké pootočenie, jeden dotyk na displeji a držíte v ruke špičkový digitálny fotoaparát pripravený zaobstarať úžasné snímky.


Zoom plne pod kontrolou

Priblížte si svet okolo vás ľahko a rýchlo vďaka ľahkému ovládanie optického zoomu. Tradičné tlačidlá a páčky boli nahradené precíznymi digitálnymi prvkami s presnosťou, na ktorú by obyčajné ovládanie pomocou prstov nestačilo. Ľahko tak zaobstaráte fotografie pod širokým uhlom záberu, alebo si naopak fotografovanú scénu priblížite takmer na dosah ruky.


Malý, a napriek tomu veľký

Nie vždy platí, že väčšie je automaticky lepšie. Kompaktný, napriek tomu však veľmi výkonný, Galaxy S4 Zoom dostal do vienka hneď desaťnásobný optický zoom, S ktorým zachytíte nádherné snímky s úžasne živými farbami as maximálnou ostrosťou aj na veľkú vzdialenosť. Vďaka profesionálnemu optickému systému a precíznemu mechanizmu Zoom Ring tiež môžete vytvárať detailné makro zábery a to všetko bez nutnosti ťahať so sebou ťažkú \u200b\u200bvýbavu pre fotoaparát.


Nádherné fotografie za všetkých okolností

Pokročilá technológia digitálneho obrazového snímača dokáže vašim fotografiám doslova vdýchnuť život. Superrýchly a supercitlivá 16 megapixelový BSI (Back side-illuminated - so spätným osvetlením) CMOS snímač nepotrebuje toľko svetla, a preto dokáže vytvárať fantastické snímky so správnou expozíciou a rýchlym zaostrením aj pri nízkom osvetlení. Ani z tých najtmavších scén vám tak neunikne žiadny detail.


Stále perfektne ostré snímky

Fotografovanie s Galaxy S4 Zoom v zhone neznamená automaticky rozostrené zábery. Pokročilá optická stabilizácia obrazu dodá fotografiám bezchybnú ostrosť, aj keď nemáte absolútne pevnú ruku. Neobmedzujte sa a nezmeškajte už žiadny okamih .Jednoducho nahrávajte videá a vytvárajte dechberoucí fotografie v miestach s nízkou hladinou osvetlenia, pri rýchlom zoomovanie alebo keď ste zrovna v pohybe.


Svet v dlani

Samsung Galaxy S4 Zoom je ako miniatúrny vreckový sprievodca. Funkcie Photo Suggest vás pripojí do hustej siete fotografií urobených ostatnými fotografov a umožní vám nájsť a zachytiť tie najúžasnejšie miesta na našej planéte. Viac života do vašich fotografií a viac fotografií do vášho života dodáte pomocou mnohých interaktívnych widgetov a aplikácií, Akou sú napríklad TourWrist, Panoramio, TripAdvisor a ďalšie.


Jednoduché fotografovanie

Zachyťte všetko, čo sa vám v živote prihodí, pomocou nádherných snímok s profesionálnou kvalitou. Umelecké zábery možno zhotovovať bez zložitého nastavovania parametrov, Stačí si jednoducho vybrať z mnohých prednastavených režimov. Režim Akčná snímkaTreba slúži k zlúčeniu sekvenčných snímok pohybujúcich sa objektov do jediného zloženého snímky a režim Action Freeze potom pre okamžité zachytenie rýchlej akcie. Keď si však nie ste úplne istí výberom režimu, funkcia Smart Mode Suggest dokáže analyzovať snímanú scénu a sama zvoliť najvhodnejší režim pre fotografovanie.


Svet neobmedzených možností

Ponorte sa do sveta nikdy nekončiacej zábavy v jednom z najobľúbenejších a najrozšírenejších operačných systémov, Google Android Jelly Bean. Grafická nadstavba TouchWiz vám umožní si systém nastaviť presne podľa vás a predstavuje jednoduchý a rýchly spôsob interakcie medzi vami a funkciami telefónu Galaxy S4 Zoom. Usporiadať si napríklad môžete všetky cenné fotografie a videá zhotovené z dovolenky do jednej časové rady pre jednoduchšie zdieľanie s priateľmi a blízkymi.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,3 " (10,92 cm)
Typ displeja AMOLED

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RS150z1
Produktové číslo:  SM-C1010ZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02