Obnoviť stránku

Samsung EF-FI919BG (zelené)

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-FI919BG (zelené)

Ochranné flipové puzdro určené pre Samsung Galaxy S4 Mini. Puzdro je vyrobené z odolného materiálu a zabezpečuje tak dokonalú ochranu pred nárazmi. Inteligentná konštrukcia puzdra umožňuje ľahký prístup ku všetkým portom a ovládacím prvkom. Navyše má aj malé okienko určené na bezproblémové používanie fotoaparátu a kamery.
Puzdro má mäkké čalúnené vnútro, aby bol displej dokonale chránený pred poškriabaním alebo šmuhami a nárazmi. Predstavuje ideálne zabezpečenie vášho zariadenia v práci, doma, pri športe aj pri večernej zábave. Puzdro Samsung je určené pre milovníkov elegantného, ale vysoko funkčného tovaru. K dispozícii je v niekoľkých farebných variantoch, a tak si môžete telefón prispôsobiť presne podľa vlastného štýlu či momentálnej nálady.

Parametre a špecifikácia

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Materiál Umelá koža
Hmotnosť 27,4 g

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  RS218s4m5
Produktové číslo:  EF-FI919BGEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12