Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S4 Mini (i9195) White

4,6 105 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S4 Mini (i9195) White

Mobilný telefón Samsung Galaxy S4 Mini môžete mať vďaka kompaktným rozmerom a elegantným líniám pri sebe pri každej príležitosti. Základom je špičkový 4,3" displej Super AMOLED s verným zobrazením farieb a vynikajúcou čitateľnosťou aj na priamom slnku. Príjemne tvarované telo sa dobre drží v ruke a ľahko sa s ním manipuluje. Skvelá výbava a množstvo pokročilých funkcií potom posúva celý prístroj smerom k dokonalosti.


Neobmedzené možnosti podporované špičkovým výkonom

Mobilný telefón GALAXY S4 Mini skrýva vo svojich útrobách výkonný hardvér, ktorý si bez problémov poradí aj s multimediálnymi aplikáciami a modernými hrami. Dvojjadrový procesor, dostatok pamäte a dvojica fotoaparátov s vysokým rozlíšením vám poskytnú vynikajúcu podporu pri každodennom využití. Navyše ľahko zaznamenáte všetky dôležité okamihy vo vynikajúcej kvalite vysokého rozlíšenia.


S Travel: Viac zábavy s inteligentnejšou podporou

S aplikáciou S Travel získate inteligentného cestovného sprievodcu, ktorého budete mať vždy na dosah ruky. Ľahko získate turistické odporúčania a sprievodcu na ďalšiu cestu. Nechýbajú geografické dáta, miestne zaujímavosti, obľúbené stravovacie zariadenia a lokálne zaujímavosti. Zabudované aplikácie ponúkajú niekoľko bezproblémovo obsluhovateľných inteligentných funkcií a služieb. Vďaka tomuto osobnému asistentovi budete mať spoločníka, ktorý vás bude sprevádzať na každom kroku.


Group Play: Podeľte sa o radosť s priateľmi

Aj keď nemáte pripojenie Wi-Fi, možno sa s ostatnými používateľmi spojiť pomocou aplikácie Group Play. S ňou si ľahko vytvoríte skupinu zariadení Samsung Galaxy, v ktorej máte rozsiahle možnosti zdieľania. Napríklad môžete vytvoriť skupinu reproduktorov, koláže fotografií, alebo si s ostatnými napríklad môžete užiť hranie hier.


S Health: Dosiahnite viac pre svoje zdravie

Mobilný telefón Samsung Galaxy S4 Mini veľmi dobre vie, aké je zdravie dôležité. Preto vám pomôže dosiahnuť vaše ciele pomocou monitorovania rôznych aspektov pri posilňovaní a behaní. Pomocou funkcie sledovania stravy môžete kontrolovať svoj príjem kalórií alebo môžete pomocou voliteľného náramku S-Band sledovať svoje cvičenie. Aplikácia S Health funguje ako váš osobný tréner a poskytuje vám užitočné informácie, ktoré vám pomôžu zostať zdraví.


Okamžitá synchronizácia, jednoduché zdieľanie

S pomocou domáceho Cloudu realizovaného zariadením Samsung HomeSync môžete svoj obsah uložiť do jediného veľkého úložiska a pristupovať k nemu z rôznych, ľubovoľne vzdialených zariadení, bez obáv o dostatok voľného miesta, zabezpečenia alebo zo straty dát. So službou Samsung Link vytvoríte spojenie medzi jednotlivými zariadeniami Samsung a následne môžete zdieľať rôznorodý obsah s členmi rodiny, priateľmi a ďalšími používateľmi prístrojov Samsung.


Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,3 " (10,92 cm)
Typ displeja AMOLED

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 8 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 1,9 Mpx
Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 (Full HD)
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDXC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  RS150t2
Produktové číslo:  GT-I9195ZWAETL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01