Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S24 Ultra Zadný kryt z vegánskej kože Black

4,2 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
49,90 €

Samsung Galaxy S24 Ultra Zadný kryt z vegánskej kože Black

Originálny zadný kryt z vegánskej kože Black na mobil Samsung Galaxy S24 Ultra



Prémiový štýl v udržateľnom podaní

Túžite po tom, ako dodať svojmu telefónu Galaxy S24 Ultra punc luxusu, ale zároveň nechcete spôsobovať utrpenie živým bytostiam? V tom prípade vás určite nadchne parádny Zadný kryt na mobil z vegánskej kože. Na dotyk jemný textúrovaný povrch dokonale ochráni zadnú stranu vášho telefónu a jeho pôvodný prémiový dizajn posunie na úplne novú úroveň. Poteší aj fakt, že pri jeho výrobe bolo použitých až 28 % materiálov recyklovaných po spotrebiteľoch, čím prispieva k snahám o zachovanie zdravého životného prostredia našej planéty.



Zlaďte svoj životný rytmus s prírodou

Tento zadný kryt bol vytvorený z vegánskej kože, na výrobu ktorej sa používajú prírodné rastlinné zložky, ako je napríklad kukurica. Jej štruktúra a následný spôsob spracovania v mnohom pripomínajú textúru klasickej živočíšnej kože – bez utrpenia, ktoré jej získavanie zvieratám prináša. Vy tak budete môcť puzdro na mobil každý deň používať s pokojným svedomím, že za vaše potešenie nezaplatil žiadny tvor zbytočne životom.



Čaro sofistikovanej odolnosti

Vezmite svoj telefón do ruky, obdivujte jeho umne navrhnuté kontúry a zároveň získajte vyšší stupeň ochrany. Jemná vnútorná výstelka krytu zabráni náhodnému poškodeniu či poškriabaniu zadnej strany aj bokov zariadenia a dodá sofistikovaný štýl celkovému zážitku z jeho používania.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S24 Ultra

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Umelá koža
Použitie Každodenný

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Modelový rad

Kód:  SP051mc497
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GP-FPS928HCABW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17