Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S24+ 12 GB/512 GB čierny

4,8 58 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
1 209 €

Samsung Galaxy S24+ 12 GB/512 GB čierny

Vlastnosti telefónu

158,5 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy S24+

75,9 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy S24+

7,7 mm

Hmotnosť telefónu:196 g

Smart telefón Samsung Galaxy S24+

6,7"

Uhlopriečka displeja

Smart telefón Samsung Galaxy S24Smart telefón Samsung Galaxy S24+

Android 14

Typ operačného systému

Smart telefón Samsung Galaxy S24+

4 900 mAh

Kapacita batérie

Smart telefón Samsung Galaxy S24+

1× Nano SIM + eSIM

Typ SIM karty

Smart telefón Samsung Galaxy S24+

75,9 × 158,5 × 7,7 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Smart telefón Samsung Galaxy S24Smart telefón Samsung Galaxy S24+

512 GB

Vnútorná pamäť

Smart telefón Samsung Galaxy S24Smart telefón Samsung Galaxy S24+

50 + 12 + 10 Mpx

Fotoaparát

Smart telefón Samsung Galaxy S24Smart telefón Samsung Galaxy S24+

5G/LTE

Najrýchlejší internet

Smart telefón Samsung Galaxy S24+

Slot na pamäťové karty

Smart telefón Samsung Galaxy S24+

196 g

Hmotnosť telefónu

Smartfón Samsung Galaxy S24+



Vydajte sa na cestu do budúcnosti so Samsung mobil Galaxy S24+

Zoznámte sa s exkluzívnym Samsung mobil Galaxy S24+, ktorý sa pýši titánovým telom a sofistikovanými funkciami podporenými Galaxy AI. Rozsiahly displej Dynamic AMOLED 2X chránený sklom Corning Gorilla Armor s odolnosťou proti vode a prachu (IP68) vás pozýva do éry neprekonateľného dizajnového štýlu. So systémom profesionálnych objektívov s 50 Mpx a 10 Mpx snímačom až s 3-násobným zoomom zachytíte dobrodružstvo, ktoré na vás môže čakať za každým rohom. Pre vášnivých hráčov sme inovovali systém chladenia Vapor Chamber spolu s výkonným procesorom, takže herné maratóny môžu plynulo prebiehať až dlho do noci. Nanovo definujte spôsob, akým komunikujete, tvoríte a objavujete svet okolo seba s novým radom Samsung Galaxy.


Začnite pozdravom: Ciao! Bonjour! Salut!

Radi cestujete, ale máte problém sa dorozumieť? Prekonajte jazykové bariéry s prémiovou Galaxy AI*. Či už chatujete alebo telefonujete, inovatívny nástroj Live Translate vám umožní bez námahy prelomiť jazykové rozdiely v reálnom čase, takže môžete prirodzene konverzovať v cudzom jazyku. Začnite komunikovať a sledujte, ako sa vaša zvolená reč okamžite transformuje do jazyka vášho poslucháča.



Samsung mobilný telefón Galaxy S24+ mení pravidlá hry vo vyhľadávaní

Zaujal vás exotický dezert na profile vášho obľúbeného influencera a chcete vedieť, čo má na stole? Alebo vás upútala obálka knihy, ale nedokážete rozlúštiť jej názov? Samsung mobilný telefón Galaxy S24+ predstavuje Circle to Search – prevratný nástroj, ktorý mení spôsob vyhľadávania. Jednoducho zakrúžkujte čokoľvek na displeji telefónu Galaxy S24+ a okamžite sa vám zobrazia výsledky vyhľadávania Google. Nejde iba o efektivitu, ale o okamžitý prístup ku všetkému, čo vás zaujme. Navyše kompatibilita s fotoaparátom vám umožní hlbšie preskúmať aj svet okolo vás, vďaka čomu už nemusíte ručne vyhľadávať webové stránky.


Šikovný nástroj v kancelárii, v škole, aj doma

Objavte kúzlo pokročilej funkcie Note Assist, v ktorej sa dlhé poznámky stretávajú s rýchlymi súhrnmi. Či už si robíte poznámky z prednášky alebo si zapisujete svoje rýchle myšlienky, zvýrazníte odsek a nechajte aplikáciu Note Assist premeniť text na zhrnutie vo forme odrážok, ktoré vám poskytnú rýchly prehľad o celom obsahu bez nutnosti zložitého vyhľadávania.

Úprava ako od profesionála

Upravujte svoje fotografie pomocou aplikácie Photo Assist, čím sa zbavíte potreby špecializovaného softvéru. Využite silu Galaxy AI* na bezproblémové odstránenie nežiaducich prvkov alebo vyplnenie prázdnych miest na snímkach. Prekáža vám náhodný objekt v pozadí? Žiadny problém. Všetky tieto nástroje na úpravu máte teraz v telefóne Samsung Galaxy S24+ pohodlne na dosah ruky, čo vám uľahčí editáciu všetkých vašich záberov.

Väčší displej prinesie viac radosti

Staňte sa svedkami vizuálnej hostiny na rozsiahlom displeji telefónu Galaxy S24+. Ten ponúka fantastický ohňostroj farieb a krištáľovo čisté detaily, ktoré sprevádzajú všetok váš obľúbený obsah, či už sledujete svoj obľúbený seriál, ste ponorení do fascinujúceho herného sveta alebo do noci chatujete s priateľmi. Navyše s prémiovým rozlíšením displeja zažijete grafiku o úroveň vyššie. Dlhodobá výdrž batérie, vysoký výkon a šikovné funkcie sú pre moderného používateľa už len pomyselnou čerešničkou na torte.



Krásne spomienky s 50 Mpx fotoaparátom

Spontánny výlet, večer plný smiechu s priateľmi alebo roztomilé šantenie domácich miláčikov – hlavný fotoaparát s rozlíšením 50 Mpx sa stane verným spoločníkom, ktorý zachytí najdôležitejšie okamihy do najmenších detailov. A pre tých, ktorí sú pripravení zvečniť svoju prirodzenú charizmu, je tu prvotriedny 12 Mpx selfie fotoaparát.




S telefónom Galaxy S24+ objavíte kúzlo nočných záberov

Už sa nemusíte uspokojiť s nevýraznými, rozmazanými zábermi obľúbených nočných scenérií či elegantných večerí. S podporou AI ISP odhalíte cez smartfón Samsung Galaxy S24+ znamenitú krásu noci, pričom každý záber vynikne bohatými farbami, ostrým kontrastom a pozoruhodnou čistotou. Jednotlivé detaily si môžete priblížiť pomocou 2-násobného alebo 3-násobného optického priblíženia. Vaše výnimočné okamihy zachytené telefónom Galaxy S24+ zažiaria bez ohľadu na čas.



S dôrazom na skvelú grafiku a atmosféru

Či už zdolávate vyššie úrovne alebo súťažíte s priateľmi, zariadenie s vami drží krok, pričom zabraňuje náhlemu spomaleniu aj nepríjemnému prerušeniu uprostred hry. Vďaka vylepšenému rozloženiu tepla, ktorým sa vyznačuje komora Vapor Chamber v oboch modeloch Galaxy S24 | S24+, si váš smartphone zachová optimálny výkon, čo zaručuje plynulé hranie aj počas dlhších relácií.

V tme aj na priamom slnku

Pre tých, ktorí túžia po komforte a precíznosti väčšej obrazovky, predstavuje mobil Samsung Galaxy S24+ priestornejší 6,7" displej s kvalitou zobrazenia QHD+, ktorá vás poteší sýtymi farbami a prepracovanou hrou svetla a tieňov. Inovatívna technológia Vision Booster navyše posúva váš zážitok zo sledovania pomocou optimalizovaného kontrastu, s ktorým jasne vynikne každý detail.


Neoddeliteľná súčasť rodiny Galaxy

Život so zariadeniami Samsung je výrazne jednoduchší. Pripojte svoj smartphone k slúchadlám Galaxy Buds alebo hodinkám Galaxy Watch cez aplikáciu Wearable a zaznamenávajte svoje pokroky pri pravidelnom cvičení. Ďalej vás poteší bezstarostná spolupráca SmartThings s domácimi spotrebičmi, napríklad práčkou, ktorá vás prostredníctvom notifikácií upozorní, že je bielizeň vypraná a môžete ju vybrať. Ovládajte zariadenia aj na diaľku, využite ich potenciál a uľahčite si život. Ekosystém Galaxy jednoducho spája všetky zariadenia – od smartfónov cez kuchynské spotrebiče až napríklad po vysávač.


Smart Switch stojí pri vás

S aplikáciou Smart Switch sa prechod na nové zariadenie Galaxy S24+ stane hračkou. Či už meníte telefón so systémom Android alebo iOS, bez námahy presuniete svoje cenné údaje, milované fotografie a dôležité kontakty.

*Funkcie Galaxy AI (umelé inteligencie) budú na podporovaných zariadeniach Samsung Galaxy poskytované zadarmo minimálne do konca roku 2025. Dostupnosť funkcií umelej inteligencie poskytovaných tretími stranami sa môže zmeniť a podlieha vlastným podmienkam poskytovateľa.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 6,7"
Rozlíšenie displeja 3120 × 1 440
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Dual SIM
Slot na pamäťovú kartu Nie
Rozlíšenie zadnej kamery 50 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 12 Mpx
Rok predstavenia 2024

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, Rýchle bezdrôtové nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov v displeji, Podpora MMS, Desktop režim (Samsung Dex)
Zabudované AI funkcie Úprava fotografií (AI), Vyhľadávanie podľa obrázka/textu (AI), Simultánny preklad (AI), Tvorba poznámok (AI), Asistent webového prehliadania (AI), Textový asistent (AI)

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Odolnosť Vodoodolný
Stupeň krytia IP68
Výška 158,5 mm
Šírka 75,9 mm
Hĺbka 7,7 mm
Hmotnosť 196 g
Farba Čierna

Displej

Uhlopriečka displeja 6,7 " (17,02 cm)
Typ displeja AMOLED
Vlastnosti displeja Gorilla Glass
Obnovovacia frekvencia displeja 120 Hz
Svietivosť displeja 2 600 Nits
Tvar výrezu v displeji Kvapka

Fotoaparát

Typ fotoaparátu Širokouhlý, Teleobjektív
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 1 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 50 Mpx
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom 10 Mpx
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom f/2,4
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu 12 Mpx
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu f/2,2
Rozlíšenie predného fotoaparátu 12 Mpx
Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,2
Maximálna svetelnosť f/1,8
Stabilizácia obrazu Optická
Optický zoom
Maximálne rozlíšenie videa 7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 4320p (8K) 30fps, 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps
Funkcie fotoaparátu Optický zoom, Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 4 900 mAh
Max. výkon drôtového nabíjania 45 W
Max. výkon bezdrôtového nabíjania 15 W
Max. výkon reverzného nabíjania 4,5 W
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 12 GB
Vnútorná pamäť 512 GB
Značka procesora Samsung
Počet jadier procesora 10 ×
Frekvencia procesora 3,2 GHz (3 200 MHz)
Označenie procesora Samsung Exynos 2400

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, UWB
Dátové služby 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM
Verzia Bluetooth 5.3
Volanie cez internet VoWiFi, VoLTE

Konektory a senzory

Konektory USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer

Software

Verzia operačného systému Android 14
Nadstavba Samsung One UI

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S24+

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii
Kód:  SAMO0260c2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM-S926BZKGEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01