Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S23 Ultra Silikónový zadný kryt s pútkom biely

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Samsung Galaxy S23 Ultra Silikónový zadný kryt s pútkom biely

Originálny silikónový zadný kryt biely s pútkom na mobil Samsung Galaxy S23 Ultra



Pôsobivý dizajn s kvalitným pútkom

Neohrozujte životnosť svojho zariadenia Samsung Galaxy S23 Ultra. Veľakrát sa totiž stáva, že vám telefón pri bežnom zaobchádzaní vykĺzne z ruky a bez precíznej ochrany sa nakoniec rozbije. Predchádzajte teda nehodám vďaka ochrannému krytu s praktickým pútkom na zadnej strane, ktorý vám zaistí komfortné držanie a perfektnú stabilitu za každých okolností.



Pevný a stabilný úchop

Nezáleží na tom, či ste práve dokončili atletický tréning alebo sa chystáte odfotiť skupinovú selfie. Exkluzívne pútko na silikónovej zadnej strane zaručuje spoľahlivý úchop, s ktorým sa nemusíte báť, že by vám telefón Samsung Galaxy S23 Ultra nečakane vypadol z ruky.



Bohatý výber štýlových vzorov a farieb

Kto povedal, že pútko musí byť všedné a nevýrazné? Samsung určite nie. Vyberte si dizajn, ktorý sa bude najlepšie hodiť k vašej osobnosti a hrdo ho ukážte spolu so smartfónom Samsung Galaxy S23 Ultra svojmu okoliu.



O krôčik bližšie k zeleným zajtrajškom

Na výrobu našich kvalitných krytov sú zužitkované zvyšky recyklovaných a organických materiálov s certifikáciou UL, čím sa z bežného odpadu stávajú opätovne využiteľné komponenty. Týmto spôsobom sa chráni nielen váš telefón, ale zároveň sa pomáha šetriť životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S23 Ultra

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Silikón
Použitie Každodenný

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Biela

Modelový rad

Kód:  SP051mc386
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-GS918TWEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12