Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S23 Ultra Ochranný kryt Frame čierny

2,5 4 hodnotení
49,90 €

Samsung Galaxy S23 Ultra Ochranný kryt Frame čierny

Originálny ochranný kryt na mobil Frame v čiernom vyhotovení na mobil Samsung Galaxy S23 Ultra



Puzdro na telefón Samsung Galaxy S23 Ultra v prémiovom dizajne

Upravte si zadnú časť smartfónu Samsung Galaxy S23 Ultra podľa nálady. Inovatívne ochranné puzdro na mobil Frame je k dispozícii v dvoch štandardných farebných vyhotoveniach, čiernej a bielej, ktoré si môžete ľubovoľne pripnúť a odopnúť. Jednoducho puzdro, čo udrží krok s vaším štýlom.



Dokonalé prispôsobenie

Ste fanúšikmi filmov, seriálov, hier, športu či snáď máte iné záujmy, ktorými by ste sa radi pochválili? Samsung sa spojil hneď s niekoľkými svetovými značkami a prináša jedinečné dizajny ochranných puzdier. Ukážte okoliu, kto je váš najobľúbenejší superhrdina s krytom Samsung Frame.



Flipové puzdro na mobil Samsung Smart View je viac než len bežný kryt

Kreditnú kartu, vodičský preukaz, či permanentku do fitness centra dômyselne skryjete do priehradky zabudovanej priamo v puzdre Smart View. Peňaženku tak budete môcť nechať doma, vezmite si len to, čo potrebujete a využite v kryte dostupný priestor naplno.



KrytKryt na mobil Samsung Frame chráni vaše zariadenie aj prírodu

Na výrobu našich kvalitných krytov na mobil sú zužitkované zvyšky recyklovaných a organických materiálov s certifikáciou UL, čím sa z bežného odpadu stávajú opätovne využiteľné komponenty. Týmto spôsobom chránime nielen váš telefón, ale zároveň pomáhame šetriť naše životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S23 Ultra

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál TPU
Použitie Každodenný

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Modelový rad

Kód:  SP051mc393
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-MS918CBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12