Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S23 Ultra Ochranný kryt s odnímateľným úchytom na príslušenstvo Black

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
62,90 €

Samsung Galaxy S23 Ultra Ochranný kryt s odnímateľným úchytom na príslušenstvo Black

Originálny ochranný kryt s odnímateľným úchytom na mobil Samsung Galaxy S23 Ultra



Odolný kryt Samsung, ktorý je pripravený na všetko

Ste zapálení dobrodruhovia, čo sa neboja vydať do tých najnáročnejších terénov, alebo len hľadáte precíznu ochranu pre svoj telefón? Potom je pre vás tento ochranný kryt ako stvorený! Či už sa vydáte do ťažko prístupných skál alebo sa budete venovať aktivitám všedného dňa, vaše zariadenie Samsung Galaxy S23 Ultra bude plne v bezpečí. Jedinečný dizajn krytu je navyše doplnený o odnímateľný úchyt pre príslušenstvo - môžete si ho tak pre väčšie pohodlie plne prispôsobiť.



Podarený multifunkčný dizajn puzdra

Nedovoľte svojmu telefónu Samsung Galaxy S23 Ultra, aby vám nečakane vykĺzol z ruky. Na zadnú stranu si môžete pre stabilnejší úchop pripevniť praktický držiak alebo pútko. Že vyrážate do mesta a nechcete si so sebou brať zbytočné množstvo vecí? Kryt ochráni nielen vaše zariadenie, ale aj doklady a peniaze. Stačí ho vybaviť priehradkou na karty. A ak potrebujete vybaviť pracovný videohovor, telefón jednoducho oprite o aplikovaný stojan.



Široká paleta originálnych doplnkov

Prispôsobte si kryt podľa svojho gusta. Obľúbení komiksoví hrdinovia aj logá slávnych módnych návrhárov môžu teraz krášliť aj váš telefón! Spoločnosť Samsung nadviazala spoluprácu hneď s niekoľkými svetoznámymi značkami, aby vám spoločne priniesli jedinečné designy praktických doplnkov pre váš kryt. Vybavte sa štýlovým pútkom, držiakom alebo napríklad stojanom, ktorý zaručene oživí celkový vzhľad vášho zariadenia Galaxy.



O krôčik bližšie k zeleným zajtrajškom

Spoločnosť Samsung pri výrobe svojich produktov nezabúda ani na životného prostredia. Využitím recyklovaných a organických materiálov si vyslúžila medzinárodnú certifikáciu UL, ktorá potvrdzuje jej ekologický prístup. Kúpou originálneho krytu Samsung tak napomáhate planéte k zelenšej budúcnosti.


Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S23 Ultra

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál TPU
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Modelový rad

Kód:  SP051mc396
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-RS918CBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01