Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S23 Ultra Kožený zadný kryt Camel

4,4 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -5 %
37,90 € 39,90 €

Samsung Galaxy S23 Ultra Kožený zadný kryt Camel

Originálny zadný kožený kryt Camel na mobil Samsung Galaxy S23 Ultra



Osobitý spoločník na váš telefón Samsung Galaxy S23 Ultra

Spoľahlivá ochrana na váš telefón a štýl v jednom. To sa skrýva v elegantnom zadnom kryte z pravej kože, ktorým môžete obohatiť svoj šikovný telefón Samsung Galaxy S23 Ultra. Puzdro, prvotriedny bodyguard na vaše zariadenie, je dostupné hneď v niekoľkých farebných prevedeniach. Vyberte si svoj obľúbený dizajn a ukážte svetu, aký vycibrený je váš vkus.



Padne ako uliaty

Nemusíte sa báť nechceného vykĺznutia zariadenia z puzdra. Kožený zadný kryt nielenže chráni váš telefón od vonkajšieho poškodenia, vďaka vnútornému semišovému polstrovaniu k nemu navyše lepšie priľne a pri prípadnom páde poslúži ako tlmiaca podstielka. Ochrana je totiž vždy na prvom mieste.



Originálny zadný kožený kryt Samsung Camel ponúka jemnú eleganciu do dlane.

Príjemný pocit z dotyku môžete mať aj s jedinečným zadným krytom na smart telefón Galaxy S23 Ultra. Prémiový materiál z pravej kože zaistí dokonalý komfort na vašu dlaň, takže manipulácia so zariadením bude jednoduchá a pohodlná po celú dobu jeho používania.



Kožený krytSamsung chráni vaše zariadenie aj prírodu

Spoločnosť Samsung myslí ako na svojich zákazníkov, tak aj na prírodu. Aj vy sa môžete zapojiť a podporiť zelenšiu budúcnosť kúpou oficiálnych produktov vyrobených z recyklovaných materiálov, ktoré dostali medzinárodnú certifikáciu UL.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S23 Ultra

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Koža, Polykarbonát
Použitie Každodenný

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Hnedá

Modelový rad

Kód:  SP051mc383
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-VS918LAEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02